Η Κλόντια Σίφερ επέλεξε ξανά την Ελλάδα για τις διακοπές της: «Είναι απλά πανέμορφα»

Ημερομηνία:

Την Ελλάδα επέλεξε για ακόμη ένα καλοκαίρι η Κλόντια Σίφερ, εκφράζοντας δημόσια την αγάπη της για χώρα.

Μέσα από φωτογραφίες που ανάρτησε το μοντέλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγραψε «η Ελλάδα είναι απλά πανέμορφη».
Η Σίφερ μπορεί να μην αποκάλυψε το μέρος, όπου ταξίδεψε για τις διακοπές της, μοιράστηκε όμως εικόνες της με ένα πολύχρωμο μακρύ φόρεμα.

Σε μία από τις λήψεις που κοινοποίησε το βράδυ της Παρασκευής 22 Αυγούστου στο Instagram, πόζαρε με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Δείτε την ανάρτησή της

 

Η Κλόντια Σίφερ επέλεξε ξανά την Ελλάδα για τις διακοπές της: «Είναι απλά πανέμορφα»
Η Κλόντια Σίφερ επέλεξε ξανά την Ελλάδα για τις διακοπές της: «Είναι απλά πανέμορφα»

 

Η Κλόντια Σίφερ επέλεξε ξανά την Ελλάδα για τις διακοπές της: «Είναι απλά πανέμορφα»

Το μοντέλο από τη Γερμανία έχει αποδείξει πολλές φορές την αγάπη της για την Ελλάδα, καθώς τα τελευταία χρόνια την επισκέπτεται σχεδόν κάθε καλοκαίρι. Πέρυσι είχε γιορτάσει τα 54α γενέθλιά της στη χώρα.

Δείτε την ανάρτησή της


Τον περασμένο Σεπτέμβριο επισκέφτηκε τη Μεσσηνία και συγκεκριμένα την Κορώνη.  Μάλιστα, είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο, το μοναστήρι μέσα στο Κάστρο, αλλά και από τα γραφικά σοκάκια της περιοχής.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

ΔΥΠΑ: «Ανοίγουν» οι αιτήσεις για 27.494 θέσεις εργασίας – Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο πρόγραμμα επιδότησης

Ξεκινά αρχές της εβδομάδας η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για...

Δυτική Αχαΐα: Παρέμβαση Αλεξόπουλου με βολές για το Φράγμα Πηνειού

Ηχηρό μήνυμα προς το κεντρικό κράτος και την ηγεσία...

Αχαΐα: Προτάσεις για την ενίσχυση της εμβολιαστικής κάλυψης του πληθυσμού -φωτο

Δυναμικό «παρών» στην 5η Ημερίδα για τον Εμβολιασμό με...

Πάτρα: Συγκεντρώθηκαν ηλεκτρικές συσκευές για ανακύκλωση – φωτο

Με μεγάλη ανταπόκριση από τους πολίτες της Πάτρας ολοκληρώθηκε...