Η Κλόντια Σίφερ ερωτευμένη με την Ελλάδα

    Ημερομηνία:

    Το τοπ μόντελ από τη Γερμανία επέλεξε την χώρα μας το φετινό καλοκαίρι για να περάσει τις διακοπές της και όλα δείχνουν πως το ευχαριστήθηκε, καθώς συνεχίζει να δημοσιεύει φωτογραφίες από τα ελληνικά νησιά και την Αθήνα.

    Φλίγκος

    Η 51χρονη ξανθιά καλλονή ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα σύνολο φωτογραφιών από τα τοπία που ξεχώρισε και θα της μείνουν αξέχαστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

    “Ποτέ δεν θα ξεπεράσω αυτήν τη θέα”, έγραψε στην δημοσίευσή της.

    ICECAP

     

    Η Κλόντια Σίφερ νωρίτερα τον Αύγουστο βρέθηκε στις Σπέτσες και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους εικόνες τις από τις πρώτες βόλτες της στο νησί. Η ίδια πόζαρε στον φακό αρχικά μέσα σε ένα πλοίο και στη συνέχεια στα γραφικά σοκάκια των Σπετσών.

    “Η Ελλάδα φώναζε το όνομά μου”, είχε γράψει εξίσου ενθουσιασμένη στην λεζάντα της ανάρτησής της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κλάδος αυτοκινήτου: Υποχρεωτικό το ψηφιακό πελατολόγιο από 1η Ιουλίου – Τι αλλάζει για συνεργεία και εμπόρους

    Από την 1η Ιουλίου 2025, οι επιχειρήσεις στον κλάδο του αυτοκινήτου θα...

    Αλκοολούχα ποτά: Η Ελλάδα αυξάνει τις εξαγωγές της – Το ούζο οδηγεί την πορεία

    Για δεύτερη συνεχή χρονιά, οι εξαγωγές ελληνικών αλκοολούχων ποτών ξεπέρασαν το φράγμα...

    Επιστρέφει ο φόβος της ύφεσης: Τι δείχνουν τα δεδομένα και τι (δεν) αποκαλύπτουν οι αγορές;

    Οι ανησυχίες για παγκόσμια ύφεση επανέρχονται δυναμικά στο προσκήνιο των αγορών,...

    Αυτός (θα) είναι ο νέος προπονητής του Απόλλωνα

    Όπως όλα δείχνουν ο Γιάννης Ελευθεριάδης θα είναι ο...