«Η Κόμισσα της Φάμπρικας» στο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Πάτρας

Ημερομηνία:

«Η Κόμισσα της Φάμπρικας» των Α. Γιαλαμά- Κ. Πρεντετέρη, παρουσιάζεται από την Θεατρική Ομάδα Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Ρωγμή», στο Θέατρο της Κρήνηςστις 9.30 το βράδυ της Πέμπτης 3 Ιουλίου, για την ενότητα του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου, το οποίο υλοποιείται υπό την Αιγίδα του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας.

Πρόκειται για μια κωμωδία η οποία αναφέρεται στην ελληνική πραγματικότητα της πάλης των τάξεων. Πρωταγωνιστές τρία πρώτα ξαδέλφια, που έχουν το ίδιο όνομα και το ίδιο επώνυμο και κατοικούν σε μια αυλή. Η συνωνυμία τους αλλά και η διαφορετική πολιτική και κοινωνική τους τοποθέτηση γίνονται αφετηρία για μια σειρά παρεξηγήσεων. Μετά από μια παραλίγο “σύλληψη” τα μπερδέματα αισθηματικά και μη είναι πράγματι ξεκαρδιστικά… .

Συντελεστές: Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, Κατασκευή σκηνικών: Χρήστος Σαλαμούρας,Αφίσα: Ηermanos

Παίζουν με σειρά εμφάνισης:Γωγώ Οικονόμου (Ντιάνα),ΟλίναΧαρώνη (Σοφία),Δημήτρης Σπηλιωτόπουλος (Χρήστος-αστυφύλακας),Έφη Μυλωνά (Δήμητρα),Χρήστος Δελής (Χρήστος-διαρήκτης),Μαρία Σπηλιωτοπούλου (Στασούλα), Μαρία Βασιλείου (Χαρίκλεια),Κώστας Γιαννακόπουλος (Χρήστος-αριστερός),Δημήτρης Μπάντιος(Αρχιφύλακας), Θεοδώρα (Ρούλα) Γιαννοπούλου (Ουρανία), Ευδοκία Γρηγοράτου (Υπουργός).

PHILOXENIA

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Έφοδος του Ελληνικού FBI σε οίκους ανοχής στην Αττική, 26 συλλήψεις

Αστυνομική επιχείρηση σε οίκους ανοχής σε περιοχές της Αττικής, με στόχο τον...

Σκάφος – “θηρίο” στο παλιό λιμάνι της Πάτρας

Tο σκάφος «ITS Paolo Thaon di Revel» (P430), το επικεφαλής...

Βρήκαν 135 εξωτικά ζώα σε επιχείρηση κατά του λαθρεμπορίου καυσίμων στο Μεξικό

Οι αρχές του Μεξικού ανακοίνωσαν χθες Πέμπτη ότι διέσωσαν λιοντάρια, τίγρεις,...

Θανατηφόρο τροχαίο: Νεκρός άνδρας μετά από παράσυρση από ΙΧ

Τραγικό τέλος είχε το τροχαίο που σημειώθηκε στους Αγίους Αναργύρους, όταν ένας...