Η κόρη της Ειρήνης Σκλήβα έγινε 22 ετών – Η ανάρτηση που έκανε η Μις Κόσμος, δείτε φωτογραφίες

Ημερομηνία:

Μία ιδιαίτερη ημέρα ήταν η χθεσινή για την Ειρήνη Σκλήβα, καθώς η κόρη της, Μαριτίνα Χυδήρογλου, γιόρτασε τα 22α γενέθλιά της.

Η Μις Κόσμος 1996 δημοσίευσε την Τρίτη 29 Ιουλίου ένα κολάζ φωτογραφιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με στιγμιότυπα από τα παιδικά και ενήλικα χρόνια της κόρης της, συνοδεύοντάς το με ένα προσωπικό μήνυμα. «Και κάπως έτσι περάσανε 22 χρόνια. Εύχομαι κορούλα μου να έχεις μια υπέροχη ζωή γεμάτη υγεία, ευλογία, αγάπη, φως και όπως εσύ την έχεις ονειρευτεί», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Ειρήνη Σκλήβα έχει περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια, ωστόσο μοιράζεται συχνά φωτογραφίες με την κόρη της, η οποία έχει τραβήξει την προσοχή για την εντυπωσιακή της παρουσία. Η Μαριτίνα Χιδήρογλου είναι η κόρη που απέκτησε από τον γάμο της με τον επιχειρηματία Νίκο Χιδήρογλου, με τον οποίο χώρισαν το 2017.

Δείτε την ανάρτησή της

Δείτε φωτογραφίες της Μαριτίνας Χυδήρογλου

skliva-eirini-tet544354

 

21__

 

sweet_19_my_love____1_
sweet_19_my_love__

 

 

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Κυρανάκης: Η Αριστερά υποκινεί τα επεισόδια, το ΚΚΕ πάει στα σχολεία και κάνει στράτευση μαθητών

Την άποψη ότι η Αριστερά υποκινεί επεισόδια και βίαιες...

Μου έλεγε να «μην είμαι ξενέρωτη» ενώ με εξανάγκαζε σε στοματικό σεξ: Σοκάρει η κατάθεση γυναίκας στη δίκη του Ράσελ Μπραντ

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τη σεξουαλική επίθεση που υποστηρίζει ότι δέχθηκε...

Χαμός στο δικαστήριο με Φιλιππίδη και Μπιμπίλα: «Είσαι καραγκιόζης, γελοίε, σου έκανα παρέα γιατί σε λυπόμουν»

Επεισοδιακή ήταν η σημερινή συνεδρίαση του δικαστηρίου, όπου εκδικάζεται...

Δραματική προειδοποίηση από τον CEO της Ryanair: Ερχεται η μεγαλύτερη αύξηση εισιτηρίων όλων των εποχών στην Ευρώπη

Μπροστά σε ένα πρωτοφανές κύμα ανατιμήσεων στα αεροπορικά εισιτήρια...