Η κοροϊδία με τους λογαριασμούς ρεύματος και τα επιδόματα

    Ημερομηνία:

    Οι τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος έχουν καταντήσει πραγματικά «αηδία»! Εδώ και χρόνια οι πολίτες ταλαιπωρούνται με «αλγορίθμους» (πρέπει να ξέρει κάποιος καλά μαθηματικά για να δει τι τον συμφέρει και να συνδυάσει χρώματα λογαριασμών και… προσφορές εταιρειών), επιδόματα που δίνει η κυβέρνηση όπως αυτά που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός προ ημερών… και «μαγικά» που θα πρέπει να κάνει ο καταναλωτής στο σπίτι του για να περιορίσει την κατανάλωση. Όμως διαπιστώνουμε στην πράξη πως ότι και να κάνουμε… κάποιοι θα χρειάζονται…ακόμη και το 1/3 του μισθού τους για να πληρώσουν το ρεύμα. Μας είπαν δε, ότι σε τέσσερις βασικούς λόγους οφείλεται η εκτίναξη των τιμών ηλεκτρικού ρεύματος: Ο πρώτος είναι ο παρατεταμένος καύσωνας στη Νοτιανατολική Ευρώπη,  ο δεύτερος λόγος είναι οι καθυστερημένες υποδομές ενέργειας στις χώρες της προαναφερθείσας περιοχής, ο τρίτος είναι η ηλεκτρική διασύνδεση της Ελλάδας με τις χώρες αυτές και ο τέταρτος το πλεόνασμα παραγωγής ρεύματος το οποίο έχει η χώρα μας. Ο συνδυασμός και των τεσσάρων παραπάνω παραγόντων έχει οδηγήσει στην αύξηση των τιμών ηλεκτρικού ρεύματος, κάτι το οποίο θα πλήξει ξανά τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις της χώρας, τη στιγμή που μόλις άρχισαν να παίρνουν μία πρώτη, έστω και μικρή “ανάσα” από τον πληθωρισμό, ιδίως των τροφίμων. Λίγο μας νοιάζει. Πόσο γελοία φαίνονται όλα τα παραπάνω, όταν ο μέσος καταναλωτής απειλείται κάθε μήνα με διακοπή της ηλεκτροδότησης γιατί αδυνατεί να πληρώσει; Και που να έρθει και ο λογαριασμός για την χρήση του ερ κοντίσιον! Εκεί να δείτε τι έχει να γίνει!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Περίπου 60.000 Ισραηλινοί έφεδροι θα λάβουν εντολές κλήτευσης ενόψει της κατάληψης της Πόλης της Γάζας

    Περίπου 60.000 Ισραηλινοί έφεδροι πρόκειται να λάβουν διαταγές επιστράτευσης που θα...

    ΠΑΤΡΑ: Αυτός είναι ο φωτογράφος που φωτογράφισε τον 25χρονο! Δούλευε σε γνωστό φαστ φουντ! Μήνυση από την οικογένεια! Στρέφονται και κατά του “τραγουδιστή”

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%ac%cf%86%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%86%cf%89%cf%84/

    ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ: Με τους εθελοντές πυροσβέστες ο Χαράλαμπος Μπονάνος – ΦΩΤΟ

    Εγραψε ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος: ο πρωί στο Μοναστήρι...

    Εκτελέστηκε με ένεση 67χρονος θανατοποινίτης στη Φλόριντα – Ήταν η 29η εκτέλεση της χρονιάς στις ΗΠΑ

    Εξηνταεπτάχρονος θανατώθηκε από τις αρχές με ενέσιμες χημικές ουσίες χθες Τρίτη...