Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ πέθανε από απόφραξη του λεπτού εντέρου

    Ημερομηνία:

    Μια επέμβαση για να χάσει κιλά ίσως ήταν μοιραία για τη Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ. Σε αυτό το συμπέρασμα οδηγεί η αποκάλυψη για την αιτία θανάτου της.

    Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, του Έλβις και της Πρισίλα Πρίσλεϊ, πέθανε τον Ιανουάριο από απόφραξη του λεπτού εντέρου που προκλήθηκε από χειρουργική επέμβαση απώλειας βάρους ενώ βρέθηκαν και οπιοειδή στο αίμα της.

    Σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες, η Πρίσλεϊ πέθανε από απόφραξη του λεπτού εντέρου ως «συνέπεια προηγούμενης ασθένειας ή τραυματισμού».

    Η έκθεση επιβεβαιώνει ότι η Πρίσλεϊ είχε κάνει μια αισθητική επέμβαση λίγους μήνες πριν από το θάνατό της και της είχαν συνταγογραφηθεί οπιοειδή, ενώ είχε «ιστορικό κατάχρησης αλκοόλ και ναρκωτικών».

    Σύμφωνα με την Daily Mail δύο ημέρες πριν τον αιφνίδιο θάνατό της, είχε δώσει το «παρών» μαζί με τη μητέρα της, Πρισίλα, στην 80ή τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών με την εμφάνισή της να προκαλεί ανησυχία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Ασφαλτοστρώθηκε χωματόδρομος στα Μποζαϊτικα – ΦΩΤΟ

    Εγραψε ο δημοσιογράφος Στάθης Κεραμιδάς: Μετά από πολλά χρόνια βρέθηκε...

    Ανδραβίδα: Μια high tech «φωλιά» για τα stealth F-35

    Θέμα χρόνου (μέσα στις επόμενες εβδομάδες) είναι η έναρξη...

    Έκρηξη στο ηφαίστειο Κλιουτσεφσκόι μετά από τον μεγασεισμό των 8,8 Ρίχτερ στην Ρωσία

    Σύμφωνα με το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο RIA και το Reuters,...