Η «Μάγισσα»… ακόμα δεν ξεκίνησε κι από ΑΝΤ1 πάει Netflix

    Ημερομηνία:

    Λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της σειράς «Μάγισσα» την ερχόμενη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, έγινε γνωστό πως η νέα σειρά του ΑΝΤ1 υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να περάσει τα σύνορα, και να τη δούμε στο… Netflix.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΑΝΤ1 προχωρά σε γενικότερο πλαίσιο σε μία συμφωνία-πακέτο με το Netflix για φιλόδοξες εγχώριες παραγωγές μυθοπλασίας, ενώ η διοίκηση του καναλιού το μόνο που μένει είναι να ανακοινώσει σύντομα τα ευχάριστα. Η σειρά του σταθμού που αναμένεται να δούμε στη διεθνή πλατφόρμα, είναι σίγουρα «η Μάγισσα» -στο καστ της οποίας συμμετέχει η πατρινή ηθοποιός Ελλη Τρίγγου– καθώς αφού πρώτα προβληθεί αποκλειστικά στον ANT1, θα πάρει τον δρόμο για το Netflix, προκειμένου να είναι διαθέσιμη για το διεθνές κοινό.
    Για τις ανάγκες της σειράς –η οποία κόστισε 12 εκατομμύρια ευρώ και αποτελεί την πιο ακριβή παραγωγή της σεζόν– υπενθυμίζεται ότι χτίστηκε πύργος 10 μέτρων από ειδική πέτρα που ήρθε από την Γερμανία και δεκάδες εσωτερικοί χώροι με κάθε λεπτομέρεια.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο πιο στυγνός εκτελεστής στην Ελλάδα τσιμεντώθηκε από τους ίδιους τους συνεργάτες του

    Ένας από τους πιο ψυχρούς εκτελεστές της ελληνικής μαφίας,...

    Σεξουαλικά παιχνίδια: Ξέρετε να διαλέγετε sex toys; Λύστε τις απορίες σας

    Την ανάγκη για λήψη συμβουλών σχετικά με τη σωστή...

    Ποια είναι η καλύτερη ηλικία για γάμο; Έρευνα ανατρέπει όσα πιστεύαμε

    Το 40% των προτάσεων γάμου γίνεται στο διάστημα που...