Η Μαίρη Χρονοπούλου στο νοσοκομείο

Ημερομηνία:

Στο νοσοκομείο εισήχθη η Μαίρη Χρονοπούλου.Η ηθοποιός εισήχθη στο νοσοκομείο για προγραμματισμένη επέμβαση στις καρωτίδες, η οποία και πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου!

Λόγω όμως της προχωρημένης ηλικίας της, αλλά και της επιβαρυμένης υγείας της, οι γιατροί βρίσκονται σε επιφυλακή. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, η Μαίρη Χρονοπούλου θα πάρει εξιτήριο σε λίγες μέρες σύμφωνα πάντα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στην On Time.

Στο πλευρό της βρίσκεται από την πρώτη στιγμή ο στενός της φίλος και συνεργάτης, Θωμάς Χούντας, τον όποιο η ίδια είχε χαρακτηρίσει, φύλακα-άγγελό της.

Να σας θυμίσουμε ότι η Μαίρη Χρονοπούλου σε πρόσφατη συνέντευξή της σχολίασε και τον χρόνο που περνά λέγοντας χαρακτηριστικά πως σιχαίνεται τα γεράματα.

«Στο σινεμά δεν πλήττω. Βαριέμαι, πλήττω! Στο θέατρο μου αρέσουν οι πρόβες, η πρεμιέρα και οι πρώτες παραστάσεις. Μετά δεν αντέχω την αέναη επανάληψη του ίδιου και του ίδιου. Θέλω να πεθάνω», είπε και συνέχισε:

«Στο “Ορατότης μηδέν” ο Φίνος δεν πλήρωνε κομπάρσους για την κηδεία του θείου μου και περίμενα να μπει καμία κηδεία να “κολλήσω”. Τελικά μπήκε μια κηδεία, πήγα δίπλα στους συγγενείς και σκούπιζα τα δάκρυα μου. Δεν έχω αισθανθεί πιο δύσκολα στη ζωή μου», είπε για την πιο δύσκολη σκηνή ενώ στην ίδια συνέντευξη τόνισε:

«Δεν θέλω να γεράσω, να ακολουθήσω το DNA των θηλυκών της οικογένειας μου. Είναι τραγικό. Η μαμά μου έφτασε 107 ετών, η γιαγιά μου 99,5 και η προγιαγιά μου 106. Δεν θέλω αυτό το φρικτό μάκριμα της ζωής μου. Θέλω να έχω ένα καλό τέλος. Σιχαίνομαι τα γεράματα. Θα μου πεις δεν είσαι μεγάλη; Είμαι αλλά προσπαθώ να μην είμαι»

PHILOXENIA

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

UEFA Nations League: Απίστευτο πάρτι της Αγγλίας μέσα στην Κροατία – Τη διέλυσε με 7-0,

Εφιαλτικό βράδυ βίωσε η εθνική Κροατίας, αφού γνώρισε την...

Πάτρα: To Βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή 4 Οκτωβρίου

Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου λειτουργούν...

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 32χρονος σε τροχαίο

Ένας άνδρας 32 ετών έχασε τη ζωή του αργά το...

Τι συμβαίνει όταν η «Manosphere» μπαίνει στην οθόνη των νέων – Το νέο λεξιλόγιο του μισογυνισμού

Μοιάζουν με ατάκες, με συμβουλές για σχέσεις, με «αντρικές...