Η μάνα της 12χρονης μιλά μέσα από τη φυλακή! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ

    Ημερομηνία:

     

    Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης. Λίγες, μόλις, ώρες προτού «κλείσει» το φύλλο της «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» το οποίο κρατάτε στα χέρια της. Η συζήτηση διήρκεσε 19 λεπτά. Θα μπορούσε να είχε διαρκέσει ώρες… Δεν της έφτανε η τηλεκάρτα. Όπως μου είπε, με το υπόλοιπο του χρόνου ήθελε να επικοινωνήσει με τα παιδιά της. Και με τη 12χρονη κόρη της!

    Ο λόγος για τη μητέρα της ανήλικης κοπέλας, θύματος άρρωστων παιδοβιαστών, από τον Κολωνό. Της γυναίκας-μάνας η οποία παραμένει προφυλακισμένη, ούσα κατηγορούμενη για το ατιμωτικό αδίκημα της μαστροπείας σε βάρος της ίδιας κόρης της.

    Τη στιγμή που οι Αρχές συλλάμβαναν ακόμη επτά άτομα τα οποία κατηγορούνται για σεξουαλική κακοποίηση του 12χρονου κοριτσιού, εκείνη επέλεγε να πει τη δική της αλήθεια. Να απαντήσει σε όλα τα καίρια ερωτήματα: Δεν γνώριζε; Δεν έβλεπε; Δεν διαισθανόταν; Και πώς εξηγείται κάποια, λιγοστά, εμβάσματα μικροποσών που προέρχονταν από πορνογραφικές φωτογραφίες της κόρης της να κατέληξαν στον προσωπικό της λογαριασμό; Χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που της θέσαμε.

    Διαπίστωσα ότι έχασε την ψυχραιμία της, λύγισε η φωνή της όταν της ζήτησα να απαντήσει εάν της λείπει η κατ’ ιδίαν επικοινωνία με τη 12χρονη και για ποιο λόγο απαγορεύεται το επισκεπτήριο στη φυλακή: «Εγώ κανονικά επιτρέπεται να βλέπω την κόρη μου και στη φυλακή, δεν το έχει απαγορεύσει ο εισαγγελέας ανηλίκων, ούτε σε μένα ούτε στο παιδί μου. Ούτε να έχω επαφή διά τηλεφώνου, ούτε διά ζώσης να έρχεται να με βλέπει. Τώρα μας το έχει απαγορεύσει ο εισαγγελέας της φυλακής και δεν γνωρίζω τον λόγο», απαντά.

     

     

     

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συγκινεί η Καλομοίρα: «Αυτός ο μήνας ήταν πολύ δύσκολος για εμένα και την οικογένειά μου»

    Για την απώλεια του πεθερού της και για το πόσο δύσκολα έχει περάσει εκείνη και η οικογένειά της τις...

    Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών συμπλήρωσε ένα χρόνο σχέσης και είναι full in love!

    Η σχέση τους κρατάει εδώ και ένα χρόνο και...

    Χωρίς προαστιακό για 9 ημέρες η Πάτρα – Με λεωφορεία τα δρομολόγια

    Διακόπτονται όλα τα σιδηροδρομικά δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηρόδρομου Πάτρας, από Πέμπτη 3...

    Σάλος με συνοδό κυρίων που εξαπατούσε πελάτες παριστάνοντας την Παπαδιά

    Σάλος έχει ξεσπάσει μετά τις δεκάδες καταγγελίες συμπολιτών μας...