Η Μαρία Σάκκαρη μιλά για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Ετοιμάζουμε ένα… μικρό γάμο με 500 – 600 καλεσμένους

Ημερομηνία:

Η Μαρία Σάκκαρη μιλά σε μια πιο προσωπική συνέντευξη με την Άγια Τομλιάνοβιτς για το Tennis Channel, ανοίγοντας την καρδιά της τόσο για τη ζωή της εντός όσο και εκτός γηπέδων.

Οι δύο τενίστριες, που είναι και πολύ καλές φίλες, συζητούν σε χαλαρό κλίμα, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να προχωρά σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή, τον αρραβωνιαστικό της Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τον επερχόμενο γάμο τους μέσα στο 2027.

Σε ερώτηση για το πότε κατάλαβε ότι εκείνος είναι ο «ένας και μοναδικός», η Μαρία Σάκκαρη απαντά: «Ήταν πολύ καιρό πριν. Τους πρώτους τρεις, τέσσερις μήνες της σχέσης μας. Στην πραγματικότητα ήρθε να με δει να παίζω στο French Open το 2021. Το να φτιάχνεις αναμνήσεις από την αρχή της σχέσης σου είναι πολύ σημαντικό και μας δένουν πολύ σημαντικές στιγμές. Και εκείνο το καλοκαίρι που ήμασταν μαζί στην Κρήτη ένιωσα πως “θεέ μου” δεν θέλω να τον χάσω αυτό τον τύπο ποτέ στη ζωή μου. Είναι ο μοναδικός. Του είπα πως είμαι ερωτευμένη μαζί του από όταν ξεκινήσαμε να βγαίνουμε επίσημα. Ένιωθα πως είχε κάτι διαφορετικό επάνω του. Όταν ξέρεις, ξέρεις και εγώ ήξερα. Είμαι πολύ τυχερή».

Αναφερόμενη στον επερχόμενο γάμο της και στα σχέδιά τους, λέει: «Άσε μην τα ρωτάς. Ξέρεις πώς είναι οι ελληνικοί γάμοι. Ετοιμάζουμε ένα “μικρό” γάμο με 500–600 καλεσμένους. Θα είναι ωραία και είμαι τόσο ενθουσιασμένη».

Στη συνέχεια, η Μαρία Σάκκαρη εμφανίζεται ιδιαίτερα χαρούμενη και δείχνει στην κάμερα το δαχτυλίδι των αρραβώνων της.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Δυτική Ελλάδα: «Βοήθεια, μαμά!»- 17χρονος ξυλοκοπήθηκε από πρώην συμμαθητή του

Σοβαρό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων αποκαλύφθηκε στην Καλαμάτα, όπου...

Πάτρα: Απάτη με «μαϊμού» ασφαλιστή – Άρπαξε χρυσαφικά αξίας 4.000 ευρώ

Μία ακόμη υπόθεση απάτης καταγράφεται στην Πάτρα, με θύμα...

Πάτρα: Στο εδώλιο 85 άτομα – εκατοντάδες τα θύματά τους

Στο εδώλιο του δικαστηρίου στην Πάτρα οδηγείται υπόθεση μεγάλης...

Κορωνιός: Αν ο Αλέξης Τσίπρας ήταν παίκτης, θα ήταν ο Νίκος Γκάλης

Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής Άγγελος Κορωνιός προχώρησε σε δηλώσεις στον...