Η Marvel τιμά τον «βασιλιά της Ουακάντα» Chadwick Boseman για τα γενέθλιά του

    Ημερομηνία:

    Οι νέοι τίτλοι έναρξης του «Μαύρου Πάνθηρα» είναι αφιερωμένοι στον Αμερικάνο ηθοποιό που πέθανε τραγικά τον περασμένο Αύγουστο.

    Ο θάνατος του Chadwick Boseman τον περασμένο Αύγουστο από καρκίνο σκόρπισε μεγάλη θλίψη στο χώρο του θεάματος. Ο Αμερικάνος ηθοποιός θα γιόρταζε τα 44α γενέθλια του την Κυριακή 29 Νοεμβρίου και η Disney αποφάσισε να τον τιμήσει με έναν συμβολικό τρόπο.

    Πλέον οι τίτλοι έναρξης στο «Μαύρος Πάνθηρας» που είναι διαθέσιμο μέσω του Disney+ έχουν αλλάξει και στο λογότυπο της Marvel εμφανίζονται φωτογραφίες και βίντεο του Boseman από τις συνεργασίας του με την Disney.

    «Να ζήσει ο βασιλιάς. Ουακάντα για πάντα» αναφέρει η ανάρτηση της Marvel Entertainment στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφερόμενο στον ρόλο που ενσάρκωσε ο Boseman στη μεγάλη οθόνη. Ο ηθοποιός έδωσε μια αξέχαστη ερμηνεία ως T’Challa, τον νέο βασιλιά της φανταστικής αφρικανικής χώρας που αποφασίζει να ανοιχτεί στον υπόλοιπο κόσμο και να μοιραστεί τα πλούτη της.

    Ο Boseman αναμενόταν να επιστρέψει για μια δεύτερη solo ταινία του Μαύρου Πάνθηρα, όμως μετά τον ξαφνικό θάνατο του οι παραγωγοί άλλαξαν τα σχέδια τους. Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Ryan Coogler φέρεται να επεξεργάζεται τις εναλλακτικές του, καθώς η Disney έχει διαμηνύσει ότι δεν θα καταφύγει στη χρήση ειδικών εφέ (όπως στην περίπτωση των «Star Wars») στο σίκουελ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Αυτό είναι το πρώτο κατάστημα εν έτει 1975 που σήμερα μεγαλουργεί και είναι μεγάλη αλυσίδα! ΦΩΤΟ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%ce%b5%ce%bd/

    Αντρές Εσκομπάρ: 31 χρόνια από το αυτογκόλ που στέρησε μια ζωή

    Καλοκαίρι 1994, το Παγκόσμιο Κύπελλο διεξάγεται στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και η «γιορτή»...

    Η υπέροχη και σπάνια φωτογραφία της Πάτρας του 1965

    Του Θανάση Κούστα Είναι αλήθεια πως μια εικόνα αξίζει όσο...

    ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΠΑΤΡΑΣ: Η αποτροπή χρήσης των αυτοκινήτων είναι ίσως η λύση στο πρόβλημα

    Περί τα 150.000 αυτοκίνητα κυκλοφορούν σήμερα στην Πάτρα, επιβαρύνοντας...