Η μητέρα μου δεν έκανε κάτι για να τον σταματήσει είπε η 16χρονη που κατήγγειλε τον πατριό της για ασέλγεια

    Ημερομηνία:

    Τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια του πατριού της στην Κω κατήγγειλε μία κοπέλα 16 ετών στις αρχές το βράδυ της περασμένης Τρίτης (21/11).

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα από την Ρουμανία περιέγραψε στους αστυνομικούς πως ο πατριός της, 47 ετών, με τον οποίο μένουν στο ίδιο σπίτι, ανά τακτά χρονικά διαστήματα ασελγεί πάνω της και της απευθύνει προτάσεις σεξουαλικού χαρακτήρα.

    Παράλληλα, η κοπέλα τόνισε πως το 2021, σε ηλικία 14 ετών, ο 47χρονος την χτύπησε και της προκάλεσε σωματικές βλάβες. Μάλιστα, όπως είπε, τα όσα περνούσε κατά καιρούς στα χέρια του τα είχε αναφέρει και στη μητέρα της χωρίς όμως η τελευταία να κάνει κάτι για να τον εμποδίσει.

    Η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Κω και φιλοξενείται σε παιδιατρική κλινική, ενώ ο πατριός της συνελήφθη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος απόλαυσε το Πατρινό Καρναβάλι

    Ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος απόλαυσε το Πατρινό...

    «Έχω δοκιμάσει τα πάντα, αλλά ποτέ δεν έχω έρθει σε οργασμό»

    Το να καταφέρει μία γυναίκα να φτάσει σε οργασμό δεν είναι...

    Δείτε το νέο πρότζεκτ του Πατρινού Δημήτρη Ανδριόπουλου

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b4%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%ce%bd%ce%ad%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%84%ce%b6%ce%b5%ce%ba%cf%84-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%8d-%ce%b4%ce%b7%ce%bc/

    Στο Καρναβάλι Μανωλόπουλος και Μουστής

    Την μεγάλη παρέλαση του Καρναβαλιού απόλαυσαν, ο μέχρι πρότινος...