Η Νόρα Δράκου διέπρεψε… και εκτός πισίνας

Ημερομηνία:

Οι διακρίσεις για την δική μας εκπρόσωπο στους ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού, την κολυμβητήρια Νόρα Δράκου, συνεχίζονται και εκτός πισίνας.

Μετά την διπλή συμμετοχή στους Ολυμπιακούς-θυμίζουμε ότι για 8 δέκατα τους δευτερόλεπτου έμεινε εκτός ημιτελικών στα 50μ. ελεύθερο, η πατρινή πρωταθλήτρια έγραψε ιστορία σε ένα άλλο πεδίο.
Εγινε η πρώτη ελληνίδα αθλήτρια που βρέθηκε στα στούντιο της ΑΝΟΚ (Ένωση Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών) και έδωσε μεγάλη συνέντευξη στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που έχει στηθεί στο media center μιλώντας για την συμμετοχής τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Η πάντα χαμογελαστή Νόρα Δάκου απάντησε με ευγένεια σε όλες τις ερωτήσεις, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που συναπάντησε στη φετινή διοργάνωση και εξέφρασε και τις εντυπώσεις της από την γαλλική πρωτεύουσα.

Η συνέντευξη θα προβληθεί τις επόμενες μέρες και θα δούμε αναλυτικά τι έχει δηλώσει.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Οι δημοσκοπήσεις φουντώνουν τον πόλεμο

Αν κάποιος θελήσει να κατανοήσει τη διαδρομή της σχέσης...

Βαρύ πένθος για την Κατερίνα Παναγοπούλου: «Έφυγες τόσο ξαφνικά, τόσο άδικα»

Τον ξαφνικό θάνατο του θείου της, Παναγιώτη Πανόπουλου, γνωστοποίησε...

Ερχεται το BYD που φορτίζει σε 9 λεπτά

Η BYD παρουσίασε επίσημα τη νέα ναυαρχίδα της, το...