Η Νόρα Δράκου έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 50 μέτρα ύπτιο αλλά έμεινε εκτός τελικού στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης

    Ημερομηνία:

    Φοβερή εμφάνιση και πανελλήνιο ρεκόρ από τη Νόρα Δράκου στα ημιτελικά των 50 μέτρων ύπτιο, αλλά η επίδοσή της δεν ήταν αρκετή για να της χαρίσει και την πρόκριση για το μεγάλο τελικό στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης της Σιγκαπούρης.

    Η Νόρα Δράκου τερμάτισε με χρόνο 27.75 (το προηγούμενο δικό της πανελλήνιο ρεκόρ ήταν στα 27.94) στην ημιτελική σειρά της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης της Σιγκαπούρης, αλλά έμεινε τελικά στη 13η θέση των 50 μέτρων ύπτιο και εκτός τελικού.

    Την κορυφαία επίδοση στα ημιτελικά έκανε η Αμερικανίδα Ρέγκαν Σμιθ με χρόνο 27.23, ενώ το τελευταίο “εισιτήριο” για τον τελικό πήρε ως 8η η Αλίνα Γκαϊφουτντίνοβα με χρόνο 27.57.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ποιοι προορισμοί ανά την Ελλάδα είχαν τις περισσότερες διεθνείς αφίξεις το α’ 6μηνο – Στα 10,3 εκατ. το σύνολο

    Αθήνα, Κρήτη και Δωδεκάνησα είναι η τριάδα των προορισμών που συγκέντρωσαν τις...

    Τσίμπημα αράχνης έστειλε γυναίκα στο νοσοκομείο του Ρίου

    Στην άτυχη γυναίκα χορηγήθηκε η προβλεπόμενη αγωγή και νοσηλεύεται...

    ΠΑΤΡΑ: Φωτιά σε δομή του Δήμου – ΦΩΤΟ

    Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το πρωί της Πέμπτης σε δομή του...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 31/7/2025

    18:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP Masters 1000 2025...