Η Παναχαϊκή Γυμναστική Ενωση αποχαιρετά τον Ευάγγελο Ματσούκη

    Ημερομηνία:

    Η Παναχαϊκή Γυμναστική Ενωση σε ανακοίνωση της αναφέρει:

    Πέρασαν 50 χρόνια από τότε που ο Βαγγέλης Ματσούκης ως Πρόεδρος του σωματείου μας, ετοίμαζε μαζί με την χρυσή πεντάδα της ομάδας μας την  έξοδο επαρχιακής σωματείου για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

    Την πέτυχε άμεσα μέσα στο 1973 με την μεθοδικότητα, την οργανωτική ικανότητα του το κύρος του και την κοινωνική θέση του οι οποίες ακόμη και σήμερα μετά από μισό αιώνα μας κάνουν περήφανους.

    Σήμερα ο ΚΥΡΙΟΣ Βαγγέλης, ο σοφός ΚΥΡΙΟΣ Βαγγέλης, ο άφθαστος και πεντακάθαρος δικηγόρος, ο σοφός αυτός άνθρωπος,  ο καθαρός παράγοντας έφυγε από κοντά μας, αλλά  θα είναι πάντα στις καρδιές των φίλων της Παναχαϊκής, όπως θα μείνει πάντα  χαραγμένη στη  μνήμη μας η τεράστια προσφορά του στο σωματείο μας και στην πόλη μας .

    Καλό ταξίδι ΑΡΧΟΝΤΑ……

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Ήθελα να φιλήσω τα παιδιά μου πριν πεθάνω»: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Θάνου Πλεύρη στο Face2Face

    Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνος Πλεύρης, στο Face2Face με...

    Άννα Διαμαντοπούλου: Χόρεψε ζεϊμπέκικο στην Κοζάνη και έστειλε ευχές για καλές απόκριες (video)

    Η Άννα Διαμαντοπούλου επισκέφθηκε στην Κοζάνη για τις φετινές Απόκριες, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης...

    Γιατί ΕΚΤ και Bundesbank βλέπουν οφέλη από νέες εκδόσεις ευρωομολόγων – Η αντίδραση του Μερτς στην πρόταση Μακρόν

    Οι ρωγμές στην κυριαρχία του δολαρίου στο παγκόσμιο νομισματικό...