Η Παναχαϊκή μοίρασε χαμόγελα στην Κιβωτό της Αγάπης

    Ημερομηνία:

    Στο πνεύμα των ημερών που απαιτεί προσφορά σε όλους τους συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκηαντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού τμήματος της Παναχαϊκής βρέθηκε στην Κιβωτό της Αγάπης.

    Το πρωί της παραμονής της πρωτοχρονιάς (31/12) συνοδευόμενοι από την γενικό διευθυντή Αποστόλη Βεντουρή και τον γενικό αρχηγό Χρήστο Μικέ, οι ποδοσφαιριστές μας Λυμπέρης Στεργίδης, Γιάννης Μπουρλάκης, Αττίλιο Λιμάτσι, Δημήτρης Μικελάτος βρέθηκαν στο ίδρυμα που κάνει τεράστιο αγώνα εδώ και πολλά χρόνια και μοίρασαν είδη πρώτης ανάγκης για να καλυφθούν διάφορες ανάγκες.

    Αυτή η κίνηση της Παναχαϊκής είναι ο προάγγελος για το πρόγραμμα κοινωνικής εταιρικής ευθύνης που θα ακολουθήσει εντός του 2022.

     

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σαμαράς για Τέμπη: Οι γονείς των θυμάτων έχουν το δικαίωμα να ζητούν την εκταφή των σορών των παιδιών τους

    Σε δήλωση του, ο πρώην Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, αναφέρει τα εξής: Ως...

    Πανηγυρισμοί για το αυτονόητο- Η Αιγιάλεια στο έλεος της εγκληματικότητας

    Του Γιώργου Μπέσκου, Δικηγόρους και υποψήφιου βουλευτή ΠΑΣΟΚ Αχαΐας Πανηγυρίζει...

    Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου

    Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία θα προχωρήσουν οι ναυτεργάτες την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου...

    Δυτική Ελλάδα: Παραλίγο τραγωδία με 26χρονη

    Νεαρή αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή της το...