Η Παναχαϊκή νίκησε σε φιλικό την Αχαϊκή

    Ημερομηνία:

    Με την προσοχή της στραμμένη στον παιχνίδι Κυπέλλου που θα παίξει το Σάββατο εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό Βόλου, η Παναχαϊκή κάνοντας διαχείριση νίκησε στην Κάτω Αχαΐα την Αχαϊκή με 2-1 σε ματς, που είχε χαρακτήρα προπόνησης.

    Η Αχαϊκή που είχε πολύ καλή παρουσία προηγήθηκε με τον Παπαδημητρακόπουλο στο 18′ και ακολούθως ο Ρόβας σκόραρε δύο φορές για να διαμορφώσει το τελικό 2-1 για τους «κοκκινόμαυρους». Αρχικά με πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1 στο 26′ και στη συνέχεια με πλασέ έκανε το 2-1 μετά από ασίστ το Πετράτου.

    Διαιτητής: Βαβαρούτας με βοηθούς τους Σωτηρόπουλο και Μπαλαρούτσο.

    ΑΧΑΪΚΗ: (Β. Λαγός): Τσάπαλος, Πανάρετος, Οικονόμου, Κλήσης, Καρμακόλιας, Κοτσόκολος, Μπίκος, Κυριακού, Σπανός, Μητρόπουλος, Παπαδημητρακόπουλος. Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι Μενύχτας, Λένης, Γράβαλος, Μαντάς, Σκούτας, Λίπι, Κυριαζόπουλος, Κανελλόπουλος, Νιφόρας, Χαλιώτης, και Ρέκας.
    ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: (Γ. Τάτσης):Οικονομάκης, Ν. Μασούρας, Κωστούλας, Σμάλης, Τσάκνης, Καργιάννης, Πετράτος, Λεσάι, Παπαηλιού, Ντε Τόμας, Ρόβας.

    Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Κολοβούρης, Λυμπεράκης, Μπαξεβάνος, Ζαμόρα, Πανάγου, Καστεγιάνο, Νίλι, Κοζορώνης, Πολέττο, Τραορέ, Πατρινός.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Ευρώπη περνά στην αντεπίθεση: Αντίμετρα για δασμούς 25% σε αμερικανικά προϊόντα- Εκτός λίστας το μπέρμπον

    Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρότεινε την επιβολή αντίμετρων 25% σε...

    Aυτός είναι ο Πατρινός που βρήκε τσάντα με 18.000 ευρώ και την παρέδωσε στην Αστυνομία

    Ένας υπάλληλος της ΔΥΠΑ στην Πάτρα απέδειξε την ακεραιότητά...

    Φρέντι Μπελέρης: «Μεγάλη δικαίωση» από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τη σύλληψη και προφυλάκισή του

    Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων απεφάνθη θετικά επί του...

    Πάσχα 2025: Πιο ακριβό φέτος το τραπέζι – Πού θα κυμανθούν οι τιμές

    Πλησιάζει το Πάσχα και από τι φαίνεται οι καταναλωτές θα πρέπει...