Η Παναχαϊκή νίκησε σε φιλικό την Αχαϊκή

    Ημερομηνία:

    Με την προσοχή της στραμμένη στον παιχνίδι Κυπέλλου που θα παίξει το Σάββατο εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό Βόλου, η Παναχαϊκή κάνοντας διαχείριση νίκησε στην Κάτω Αχαΐα την Αχαϊκή με 2-1 σε ματς, που είχε χαρακτήρα προπόνησης.

    Η Αχαϊκή που είχε πολύ καλή παρουσία προηγήθηκε με τον Παπαδημητρακόπουλο στο 18′ και ακολούθως ο Ρόβας σκόραρε δύο φορές για να διαμορφώσει το τελικό 2-1 για τους «κοκκινόμαυρους». Αρχικά με πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1 στο 26′ και στη συνέχεια με πλασέ έκανε το 2-1 μετά από ασίστ το Πετράτου.

    Διαιτητής: Βαβαρούτας με βοηθούς τους Σωτηρόπουλο και Μπαλαρούτσο.

    ΑΧΑΪΚΗ: (Β. Λαγός): Τσάπαλος, Πανάρετος, Οικονόμου, Κλήσης, Καρμακόλιας, Κοτσόκολος, Μπίκος, Κυριακού, Σπανός, Μητρόπουλος, Παπαδημητρακόπουλος. Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι Μενύχτας, Λένης, Γράβαλος, Μαντάς, Σκούτας, Λίπι, Κυριαζόπουλος, Κανελλόπουλος, Νιφόρας, Χαλιώτης, και Ρέκας.
    ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: (Γ. Τάτσης):Οικονομάκης, Ν. Μασούρας, Κωστούλας, Σμάλης, Τσάκνης, Καργιάννης, Πετράτος, Λεσάι, Παπαηλιού, Ντε Τόμας, Ρόβας.

    Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Κολοβούρης, Λυμπεράκης, Μπαξεβάνος, Ζαμόρα, Πανάγου, Καστεγιάνο, Νίλι, Κοζορώνης, Πολέττο, Τραορέ, Πατρινός.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κύπρος, Patriot και ελληνική ισχύς: Η στρατηγική κίνηση Μητσοτάκη που ενεργοποίησε την ευρωπαϊκή αντίδραση

    Ο «Κίμων» στην πρώτη γραμμή της Ανατολικής Μεσογείου εξελίχθηκε στον καταλύτη...

    Κατέγραφε με κρυφή κάμερα γυναίκες σε τουαλέτα καταστήματος και διακινούσε υλικό παιδικής πορνογραφίας

    Ένας 53χρονος ημεδαπός συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων στο Καματερό,...

    Χρήστος Κέλλας από τη Δυτική Αχαΐα: «Ο πρωτογενής τομέας στο επίκεντρο»

    Σαφές μήνυμα στήριξης προς τον αγροτικό και κτηνοτροφικό κόσμο,...

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Πέμπτη 5-3-2026

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΝΙΦΟΡΑ ΕΤΩΝ 99 ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 5 -...