Η Παναχαϊκή νίκησε σε φιλικό την Αχαϊκή

    Ημερομηνία:

    Με την προσοχή της στραμμένη στον παιχνίδι Κυπέλλου που θα παίξει το Σάββατο εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό Βόλου, η Παναχαϊκή κάνοντας διαχείριση νίκησε στην Κάτω Αχαΐα την Αχαϊκή με 2-1 σε ματς, που είχε χαρακτήρα προπόνησης.

    Η Αχαϊκή που είχε πολύ καλή παρουσία προηγήθηκε με τον Παπαδημητρακόπουλο στο 18′ και ακολούθως ο Ρόβας σκόραρε δύο φορές για να διαμορφώσει το τελικό 2-1 για τους «κοκκινόμαυρους». Αρχικά με πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1 στο 26′ και στη συνέχεια με πλασέ έκανε το 2-1 μετά από ασίστ το Πετράτου.

    Φλίγκος

    Διαιτητής: Βαβαρούτας με βοηθούς τους Σωτηρόπουλο και Μπαλαρούτσο.

    ΑΧΑΪΚΗ: (Β. Λαγός): Τσάπαλος, Πανάρετος, Οικονόμου, Κλήσης, Καρμακόλιας, Κοτσόκολος, Μπίκος, Κυριακού, Σπανός, Μητρόπουλος, Παπαδημητρακόπουλος. Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι Μενύχτας, Λένης, Γράβαλος, Μαντάς, Σκούτας, Λίπι, Κυριαζόπουλος, Κανελλόπουλος, Νιφόρας, Χαλιώτης, και Ρέκας.
    ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: (Γ. Τάτσης):Οικονομάκης, Ν. Μασούρας, Κωστούλας, Σμάλης, Τσάκνης, Καργιάννης, Πετράτος, Λεσάι, Παπαηλιού, Ντε Τόμας, Ρόβας.

    Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Κολοβούρης, Λυμπεράκης, Μπαξεβάνος, Ζαμόρα, Πανάγου, Καστεγιάνο, Νίλι, Κοζορώνης, Πολέττο, Τραορέ, Πατρινός.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιατί οι χιμπατζήδες πετούν πέτρες σε κορμούς δέντρων

    Οι εξαιρετικά ευφυείς και κοινωνικοί χιμπατζήδες εκπλήσσουν τους επιστήμονες με τις...

    Δύο σενάρια για τη φορολόγηση των ενοικίων

    Δύο σενάρια για την ελάφρυνση στη φορολογία των εισοδημάτων από ενοίκια κλειδώνει...

    Εσπερινός για τη γιορτή του Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων – ΦΩΤΟ

    Πανηγυρικός Εσπερινός το Σάββατο 14 Ιουνίου επί των Ονομαστηρίων...

    ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Η ΔΙΚΗ: Οι αγρότες της Αχαΐας ετοιμάζονται να υπερασπιστούν τους συναδέλφους τους

    Κινητοποίηση ετοιμάζει η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αχαΐας για να...