Η Παναχαϊκή πήρε και πάλι τα εύσημα για την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου

    Ημερομηνία:

     

    Σε μία περίοδο που η διακοπή της Super League 2, μία εβδομάδα μόλις μετά την επανεκκίνησή της, ύστερα από 10 μήνες, μοιάζει ένα εξαιρετικά πιθανό σενάριο, η Παναχαϊκή πήρε για δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι τα εύσημα για την τήρηση όλων των πρωτοκόλλων υγιεινής που επιβάλει η πανδημία του κορωνοϊού.

    Η ανακοίνωση:

    «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1891 και στο σημερινό παιχνίδι τήρησε στο ακέραιο τις αυστηρές οδηγίες της Γ.Γ.Α. και τα υγειονομικά πρωτόκολλα με αποτέλεσμα την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Η διοργανώτρια αρχή μας απένειμε τα εύσημα για την άρτια διοργάνωση του αγώνα.

    Κατανοούμε τη θέληση και το πάθος του φίλαθλου κόσμου να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας μας και ευχόμαστε σύντομα να μπορέσει να γίνει πραγματικότητα».

    GLEARNET
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα κορυφαία πουκάμισα στον κόσμο

    Tα αναγνωρίζεις με την πρώτη ματιά. Είναι άψογα κομμένα,...

    Τα 3 ζώδια που θα έχουν μία σημαντική οικονομική επιτυχία – «Η αυτοπεποίθησή σας είναι στα ύψη»

    Από τις 10 Σεπτεμβρίου 2025, τρία ζώδια θα προσελκύσουν σημαντική οικονομική...

    Πάτρα: Γνωστή εταιρεία ήθελε ακίνητο στη Μαιζώνος αλλά… άλλαξε γνώμη λόγω ενοικίων

    του Αχιλλέα Ροδίτη Το πώς ο πεζόδρομος της Μαιζώνος επηρεάζει...

    Όταν οι μαθητές παίζουν με το κινητό: 20 χαμένα λεπτά για κάθε σκρολάρισμα

    Δεν μπορεί παρά να έχετε κι εσείς ένα άτομο...