Η Παναχαϊκή προετοιμάζεται για την Ηλιούπολη

    Ημερομηνία:

    Την Δευτέρα (28/11), οι παίκτες της Παναχαϊκής που αγωνιστήκαν στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και παγοθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε εντατικούς ρυθμούς.

    Σήμερα (Τρίτη 29/11) ξεκίνησε σε δυνατούς ρυθμούς η προετοιμασία της ομάδας μας για το σημαντικό παιχνίδι της Παρασκευής (02/12, 15:15, ΕΡΤ 3).

    Μια δύσκολη εβδομάδα, καθώς οι μέρες προετοιμασίας είναι λίγες, αφού είναι το 2ο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός έδρας που ορίζεται Παρασκευή.

    Η προπόνηση περιελάμβανε το καθιερωμένο ζέσταμα και δύναμη και συνέχισε με ασκήσεις κυκλοφορίας με μπάλα.

    Ο Μυτίδης συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπειών του, ενώ Νiltinhio ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με βλέψεις να συμμετέχει από αύριο κανονικά στην προπόνηση.

    Επόμενη προπόνηση ορίστηκε για αύριο (Τετάρτη 30/11) στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

     

    * Η ΠΑΕ Παναχαϊκή, έπειτα από συμφωνία με την ΠΑΕ Ηλιούπολη, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ότι για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ηλιούπολη (Παρασκευή 02/12, 15:15), θα υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια. Η είσοδός τους θα γίνει από την Θύρα των φιλοξενούμενων και η τιμή τους θα είναι 10€.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σύνταξη 409 ευρώ για ανασφάλιστους υπερήλικες – Ποιοι τη δικαιούνται και ποιες είναι οι προϋποθέσεις

    Σύνταξη ανασφάλιστων υπερηλίκων ύψους 409 ευρώ μπορούν να λάβουν οι πολίτες...

    «Πυρετός το Σαββατόβραδο»: Ελεγκτικό σαφάρι της ΑΑΔΕ στα νυχτερινά κέντρα

    Η ΑΑΔΕ βγαίνει ξανά «νύχτα» στους δρόμους της διασκέδασης. Με το σχέδιο «Πυρετός...

    Tesla: Βουτιά έως 89% στις πωλήσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη

    Η Tesla κατέγραψε τον Οκτώβριο μία από τις πιο απότομες πτώσεις πωλήσεων της...