Η Παναχαϊκή στο γραφείο της Χριστίνας Αλεξοπούλου

Ημερομηνία:

Η Αχαιή βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χριστίνα Αλεξοπούλου, είχε τη χαρά να υποδεχθεί στο γραφείο της, στελέχη της Παναχαϊκής και να συζητήσει μαζί τους για την πορείας της ιστορικής Πατρινής ομάδας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο επικεφαλής της ποδοσφαιρικής ομάδας κ. Πέτρος Σταθάκης, ο Γενικός Αρχηγός κ. Χρήστος Μικές και ο Ενωσιακός Προπονητής κ. Κώστας Σωτηρόπουλος, ειδικός συνεργάτης της Παναχαϊκής.

Η Χριστίνα Αλεξοπούλου ενημερώθηκε για το σχεδιασμό της Παναχαϊκής και τα επόμενα βήματά της στη νέα περίοδο που αφορούν τόσο στο αγωνιστικό μέρος, όσο και στη σύνδεσή της με την τοπική κοινωνία. Η Βουλευτής Αχαΐας εξέφρασε την αμέριστη στήριξή της στην ιστορική ομάδα της πόλης μας και κυρίως στο αγώνα της για την επιστροφή στην κατηγορία που της αξίζει.

PHILOXENIA

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Οι οπαδοί τον λατρεύουν, ο Τύπος τον αποθεώνει: Ο Τζόλης… κι όλοι οι άλλοι πίσω του! (video)0

Ο Χρήστος Τζόλης δεν σταματά να εντυπωσιάζει με τη φανέλα...

Η επιστήμη πίσω από τους τέλειους χοχλιούς μπουρμπουριστούς00

Οι χοχλιοί μπουρμπουριστοί έχουν έναν δικό τους ηχητικό και αρωματικό κώδικα,...