Η Πάτρα έχει 12.000 ομοφυλόφιλους

    Ημερομηνία:

    Η αναφορά προέρχεται από γνωστό  σάϊτ των ομοφυλοφίλων. Αναφέρει λοιπόν πως στην Πάτρα των 250.000 κατοίκων (και με έναν πληθυσμό περίπου 120.000 ανδρών) ένας στους δέκα άνδρες είναι gay, κι όμως στην πρωτεύουσα της Αχαΐας δεν υπάρχει ούτε ένας χώρος αποκλειστικά για ομοφυλόφιλους (κάποιο μπαρ, εστιατόριο κ.λπ).

    GLEARNET

    Ουσιαστικά οι συντάκτες του σάϊτ ισχυρίζονται ότι στην Πάτρα ζουν περίπου 12.000 άνδρες ομοφυλόφιλοι οι οποίοι αναζητούν τρόπους να γνωριστούν μεταξύ τους και μάλιστα σε έναν χώρο απόλυτα φιλικό για εκείνους χωρίς να «στοχοποιούνται», αλλά δεν βρίσκουν!

    Τώρα το πώς εξάγεται το συμπέρασμα των τόσων χιλιάδων ομοφυλοφίλων στην πόλη είναι κάτι που σαφώς επαφίεται στους υπολογισμούς που κάνουν οι διαχειριστές της ιστοσελίδας μιας και ουδείς μπορεί να είναι βέβαιος για τον ακριβή αριθμό των ομοφυλοφίλων στην Πάτρα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Λος Άντζελες: Σκάνδαλο με πρώην μοντέλο του Penthouse

    Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του πρώην μοντέλου του Penthouse,...

    Τρίπολη: Διασωληνωμένος ο 12χρονος που μαχαιρώθηκε από συμμαθητή του – Στον ανακριτή ο 13χρονος

    Σοκ προκαλούν οι εικόνες από τον άγριο καυγά δύο...

    Από «κόσκινο» εκατοντάδες καταγγελίες για φοροδιαφυγή: Ειδική ομάδα πιάνει δουλειά στην Πάτρα

    Στο φιλτράρισμα εκατοντάδων καταγγελιών και όλων των πληροφοριών για...