Η Πάτρα μπαίνει δυναμικά στο κλίμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με τα ρεβεγιόν να αποτελούν και φέτος βασικό πόλο εξόδου για Πατρινούς και επισκέπτες. Εστιατόρια, ταβέρνες και χώροι εστίασης ετοιμάζουν ειδικά μενού, πάρτι, ζωντανή μουσική και DJs, επιχειρώντας να προσφέρουν κάτι διαφορετικό στο κοινό.
Όπως επισημαίνει στον MAX και στην Δήμητρα Μπαλαφούτη ο επιχειρηματίας Λευτέρης Ανδριόπουλος, οι προκρατήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει, κυρίως για τα Χριστούγεννα, παρά το γεγονός ότι οι τιμές κινούνται ανοδικά σε σχέση με πέρυσι λόγω αυξημένου κόστους πρώτων υλών, ενέργειας και λειτουργικών εξόδων.




