Η Πατρινή Έλλη Τρίγγου ως «Αντιγόνη» μάγεψε και το Αίγιο!

    Ημερομηνία:

    Μετά την Πάτρα και το Αίγιο απόλαυσε την πατρινή ηθοποιό Έλλη Τρίγγου στην πολυσυζητημένη παράσταση της Αντιγόνης του Ευριπίδη, κάτω από την οπτική ματιά του Τζεζάρι Γκραουζίνι.

    Ο Λιθουανός σκηνοθέτης έχει ιδιαίτερες σχέσεις με την Πάτρα μέσα από την πολυετή προσφορά του στην Δραματική Σχολή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, έχοντας βγάλει από εκεί δεκάδες νεαρούς ηθοποιούς που κάνουν την δική τους διαδρομή πλέον στην υποκριτική.

    Κι μπορεί η παράσταση του με πρωταγωνίστρια την πατρινή στην καταγωγή ηθοποιό να έχει δεχθεί αρκετές αρνητικές κριτικές από τους ειδικούς, τονίζοντας ότι δεν πρόσφερε το κάτι παραπάνω στον θεατρικό κύκλο της Αντιγόνης, όμως το έργο έκανε ιστορικό ρεκόρ εισιτηρίων στην Επίδαυρο στην πρεμιέρα του.

    Έχει και αυτό τη σημασία του. Στη φωτογραφία η Έλλη Τρίγγου που αρέσει ακόμα και στις αρνητικές κριτικές στον ρόλο της Αντιγόνης, με τον γνωστό Αιγιώτη δημοσιογράφο, Νίκο Ελευθερίου μετά το τέλος της παράστασης που δόθηκε στο Αίγιο.

    Η Πατρινή Έλλη Τρίγγου ως «Αντιγόνη» μάγεψε και το Αίγιο!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εξειδικευμένο κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών στη Φοινικούντα – Σφίγγει ο κλοιός για το διπλό φονικό

    Όσο οι αστυνομικοί παλεύουν να λύσουν τον γρίφο της...

    Δυτικής Ελλάδα: Κυβερνητικά στελέχη σε Πάτρα, Μεσολόγγι, Πύργο, Αγρίνιο για την 28η Οκτωβρίου – ΟΝΟΜΑΤΑ

    Με λαμπρότητα θα εορτασθεί και φέτος η ιστορική επέτειος...

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΩΡΟΣ: Τι σημαίνει να νοιάζεσαι για τα Λαϊκά στρώματα

    Απαιτήθηκαν δύο συνεχόμενες χρονιές που η παράταξή μας Ώρα...

    Πάτρά: Το Χριστουγεννιάτικο Κοντσέρτο της Πολυφωνικής

    Η ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΑΤΡΑΣ, (έτος ίδρυσης 1983), συμπληρώνει φέτος...