Η πατρινή Μαρίνα απαντά αν είναι το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στον Παναγιώτη Βασιλάκο και την Νικόλ

    Ημερομηνία:

    Ο Παναγιώτης  Βασιλάκος μπορεί να επέλεξε τη Νικόλ μετά το τέλος του “The Bachelor“, όμως το τελευταίο διάστημα φήμες τον θέλουν να έχει χωρίσει από την κοκκινομάλλα cheerleader και να είναι ζευγάρι με την Μαρίνα, η οποία αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι. Αν και τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα διέψευσε η Νικόλ μέσα από ένα Instagram story, το γεγονός έρχεται να επιβεβαιώσει και η Μαρίνα.Το νεαρό μοντέλο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Στην Φωλιά των ΚουΚου” και διέψευσε ότι είναι με τον Παναγιώτη Βασιλάκο ενώ αποκάλυψε πως έχουν ανταλλάξει κάποια τυπικά μηνύματα.

    “Συγχαρητήρια στη Νικόλ! Μπράβο της! Δεν ζηλεύω ή κάτι τέτοιο, ποτέ μου δεν ζήλεψα. Εγώ αποχώρησα οικειοθελώς γιατί ένιωσα πολύ πίεση και δεν είναι αυτός τρόπος να διεκδικείς έναν άνδρα. Είμαι πολύ καλά ψυχικά αυτή τη στιγμή, οπότε αυτό μετράει για μένα. Δεν δέχθηκα πόλεμο, απλά γενικά στα reality υπάρχει ψυχολογική πίεση και είναι πολύ φυσιολογικό αυτό. Δεν μετανιώνω για τις ατάκες που είπα.

    Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή και είμαι ήρεμη, το παρελθόν δεν με νοιάζει. Δεν ξέρω τι κάνουν ο Παναγιώτης και η Νικόλ αυτή τη στιγμή… Το τελευταίο story που είδα, τα έχουνε απ’ ότι κατάλαβα. Πάντως μαζί μου δεν είναι και ούτε πρόκειται να είναι, εγώ δεν έρχομαι δεύτερη, οπότε καλά να περνάνε.

    Ο Παναγιώτης μου έχει στείλει τυπικά μηνύματα. Και να με φλέρταρε ο Παναγιώτης εμένα δεν θα μου έλεγε κάτι όλο αυτό γιατί όταν τελειώνει κάτι τελειώνει. Με όλες τις κοπέλες νομίζω ότι έχει επαφές γιατί ζήσαμε κάτι πολύ δυνατό και είναι πολύ λογικό αυτό. Με τη Νικόλ έχουμε κάποιες επαφές, θα συνεργαστούμε κιόλας για μια εταιρεία”, ανέφερε η Μαρίνα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σε αυτή την ηλικία είναι πιθανότερο ένας άντρας να απατήσει

    Ηαπιστία είναι ένα κοινό αγκάθι σε πολλές μακροχρόνιες σχέσεις και...

    Παραμένετε σε μία σχέση που δεν αξίζει; Δέκα σημάδια για να το καταλάβετε

    Όλοι έχουμε κάνει σχέση με ανθρώπους που ξέρουμε ότι δεν είναι...

    Ακρίβεια: Χωριάτικη σαλάτα από.. “χρυσάφι” – Από συνοδευτικό έγινε κυρίως πιάτο

        Του Θάνου Κλωνόπουλου Τα παλιά τα χρόνια λέγαμε… «Πιάσε μια χωριάτικη». Σήμερα...

    Beach bars στη Χαλκιδική με «τιμές πίστας», ζώνες χρέωσης και ξαπλώστρες! ΔΕΙΤΕ ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ

    Η Χαλκιδική φαίνεται να υιοθετεί με ταχύτητα το μοντέλο τιμολόγησης και...