Η Πατρινή που έγινε πρωταγωνίστρια στον «εμφύλιο» μιας δυναστείας! Πως οι γιοι του Αγγελόπουλου την θεωρούσαν υπεύθυνη για την “κρίση”

    Ημερομηνία:

    Ήταν μια πολύχρονη, ανελέητη και ψυχοφθόρα διαμάχη, με πληθώρα αγωγών και εξωδίκων αυτή που διεξήχθη ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλου και τους γιους του Γιώργο και Παναγιώτη. Μια διαμάχη η οποία είχε στο επίκεντρο ως βασική πρωταγωνίστρια παρόλο που η ίδια αρνήθηκε σθεναρά την οποιαδήποτε εμπλοκή της την Πατρινή Γέλη Παπαγιαννοπούλου-Αγγελοπούλου, δεύτερη σύζυγο του επιχειρηματία, η οποία απεβίωσε χθες.

    Το σκληρό δικαστικό μέτωπο που ανοίχτηκε μέσα στα σπλάχνα της οικογένειας του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, έφερε αντιμέτωπους τον ίδιο και την σύζυγο του με τους δύο γιους του, με φόντο της σύγκρουσης μια κολοσσιαία περιουσία που εκτιμήθηκε στα 500 εκατ. ευρώ.

    Μετά από αμέτρητες δίκες στην Ελλάδα, την Ελβετία ακόμη και τον μακρινό Παναμά οι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος κατάφεραν να βγουν νικητές από μια σκληρή διαμάχη την οποία ουδέποτε επιζήτησαν ή επιδίωξαν.

    Τα δύο αδέρφια έκαναν λόγο στις αγωγές τους για «επιτήδειους που τρώνε την περιουσία του πατέρα μας» ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρότατα προβλήματα υγείας και όταν το «Πρώτο Θέμα» αποκάλυπτε το δικόγραφο με το αίτημα δικαστικής συμπαράστασης που κατέθεσαν, ένα νέο κεφάλαιο άνοιξε στις σχέσεις των μελών της δυναστείας που διαχειρίζεται τη δαιδαλώδη επιχειρηματική αυτοκρατορία.

    Η Πατρινή που έγινε πρωταγωνίστρια στον «εμφύλιο» μιας δυναστείας! Πως οι γιοι του Αγγελόπουλου την θεωρούσαν υπεύθυνη για την "κρίση"

    Κύριοι πρωταγωνιστές στην ενδοοικογενειακή σύγκρουση, τα δύο αδέρφια, ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, πρόεδροι, εκτός των άλλων, και της ΚΑΕ Ολυμπιακός και το πολύ στενό περιβάλλον του πατέρα τους, δηλαδή η δεύτερη σύζυγος του και συνεργάτες της, παρόλο που δεν την κατονόμασαν ποτέ.

    Πόλεμος δίχως τέλος

    Τα δύο παιδιά βυθίστηκαν στη δίνη ενός δικαστικού κυκλώνα τον οποίο, όπως εξομολογούνταν στον στενό τους περίγυρο, επ’ ουδενί επιζητούσαν. Βρέθηκαν, ωστόσο, να ασφυκτιούν πιασμένοι σε μια αόρατη μέγγενη, έχοντας από τη μια ακονισμένη της πλευρά τον πατέρα τους και από την άλλη μια πιεστική μερίδα της κοινής γνώμης. Αλλά τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται στο πλατύ κοινό, το οποίο τείνει να διαμορφώνει άμεσα και χωρίς στοιχεία απόψεις-τις περισσότερες φορές καταδικαστικές.

    Η Πατρινή που έγινε πρωταγωνίστρια στον «εμφύλιο» μιας δυναστείας! Πως οι γιοι του Αγγελόπουλου την θεωρούσαν υπεύθυνη για την "κρίση"

    Τα δυο αδέλφια αρνούνταν σθεναρά και κατ’ επανάληψη αυτή την πικρόχολη ρετσινιά που αδίκως τους φόρτωναν. «Ποτέ δεν είχαμε απέναντί μας τον πατέρα μας», έλεγαν, τονίζοντας ότι προσπαθούσαν να σώσουν τις επιχειρήσεις τους, οι οποίες ανήκαν εξίσου κατά 1/3 στον πατέρα και σε καθέναν από τους δυο γιους. Το ερώτημα ήταν ποιοι επιβουλεύονταν τις επιχειρήσεις τους για να καρπωθούν, όπως έλεγαν, ότι έχτιζαν οι ίδιοι επί 20 χρόνια. Οι απαντήσεις ποίκιλλαν αναλόγως της εγγύτητας της συναναστροφής με τα δύο αδέλφια, Οι πιο κοντινοί τους έκαναν λόγο για «επιτήδειους που εκμεταλλεύονται τον εξασθενημένης υγείας πατέρα τους». Οι πιο απόμακροι μιλούσαν για «πανούργα αρπακτικά». Στο επίκεντρο, όμως, στεκόταν ακλόνητο το μεγάλο επιχειρηματικό λάφυρο που πυροδοτούσε αλόγιστες επιθυμίες κάθε υποτιθέμενου ή πραγματικού σφετερισμού.

    Ανάμεσα σε άλλα η Χαλυβουργική, η ναυτιλιακή εταιρεία Arcadia και το βιομηχανικό πάρκο Ferrowohlen στη Ζυρίχη αποτελούσαν μια διόλου ευκαταφρόνητη λεία, από τη στιγμή που αποτιμώνται σε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Η υφαρπαγή μάλιστα σύμφωνα με τα δύο αδέρφια, της τελευταίας εταιρείας της Ζυρίχης άνοιξε ένα μεγάλο δικαστικό μέτωπο εκτός Ελλάδας, στον μακρινό Παναμά και ακολούθως στην Ελβετία.

    Η Πατρινή που έγινε πρωταγωνίστρια στον «εμφύλιο» μιας δυναστείας! Πως οι γιοι του Αγγελόπουλου την θεωρούσαν υπεύθυνη για την "κρίση"
    Τα δύο αδέρφια έδειξαν μέσω της δικαστικής οδού και των δικογράφων τη δεύτερη σύζυγο του πατέρα τους ως κύρια υπεύθυνη για την αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει. Την κυρία Γέλη Παπαγιαννοπούλου η οποία φρόντιζε τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο πριν τελικά παντρευτούν το 2002 στο Λιμποβίσι Αρκαδίας, παρουσία και των παιδιών του.
    Οι τελικές αποφάσεις των δικαστηρίων τους δικαίωσαν σε ΕλλάδαΠαναμά και Ελβετία αλλά μέχρι να γίνει αυτό οι Γιώργος και Παναγιώτης δεν θα ξεχάσουν ποτέ τον Οκτώβριο του 2015, αφού μέχρι τότε αμφότεροι ήταν μέλη μιας μέχρι πρότινος αγαπημένης οικογένειας, όπου πατέρας και γιοι ήταν ενωμένοι και προχωρούσαν μαζί.

    Εκείνο το μήνα άρχισε το γαϊτανάκι των αγωγών και των μηνύσεων από την πλευρά του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου κατά των παιδιών του. Σε μια υπόθεση με δεκάδες παραμέτρους, όπου διακυβεύτηκαν πάρα πολλά, το μόνο σίγουρο είναι ότι η δικαστική αντιπαράθεση που ακολούθησε είχε ιδιαίτερη ένταση, ιδίως από τότε που τα δύο αδέλφια ζήτησαν να γίνει πραγματογνωμοσύνη από επιστήμονες εξαιτίας της «πολυδιάστατης ψυχοδιανοητικής έκπτωσης» του πατέρα τους.

    Εκτοτε η διαμάχη έγινε ακόμη πιο σκληρή.

    Εκείνη την ταραγμένη περίοδο η κυρία Γέλη Παπαγιαννοπούλου παρέμεινε, όπως διέρρεε το περιβάλλον της, αμέτοχη σε ότι έχει να κάνει με την τρικυμία που χτύπησε μία από τις πλέον γνωστές επιχειρηματικές δυναστείες της χώρας. Αποποιήθηκε ότι έχει λόγο και ρόλο στις υποθέσεις του άντρα της και υποστήριξε ότι όλες οι κινήσεις γίνονται από τον σύζυγο της και τους δικηγόρους του.

    Η αγάπη για τον πατέρα τους

    Αυτονόητα σχεδόν οι ενδοοικογενειακές δικαστικές διαμάχες μιας τόσο γνωστής επιχειρηματικής δυναστείας προσθέτουν σκιές, υπόνοιες, πικρίες, συγκινησιακές φορτίσεις και αβυσσαλέα ξεσπάσματα στους εμπλεκόμενους. Παρ’ όλα αυτά, εκτιμάται ότι για τα δύο αδέρφια ο πατέρας τους με τα βαθμιαία επιδεινούμενα κινητικά προβλήματα παρέμεινε μέχρι το τέλος της ζωής του ο άνθρωπος που αγαπούσαν βαθιά και για τον οποίο νοιάστηκαν αμέριστα. Στο πρόσφατο παρελθόν είχαν αποδείξει έμπρακτα την αρωγή και την αλληλεγγύη τους απέναντί του. Έφεραν κορυφαίους γιατρούς από την Αμερική, προκειμένου να τον σώσουν από τις επιπλοκές. Μίσθωσαν Boeing με κρεβάτι, προκειμένου να μπορέσει να ταξιδέψει στο εξωτερικό για να υποβληθεί σε εγχείρηση. Στάθηκαν με σεβασμό στις περιπέτειες της υγείας του πατέρα τους, ακόμη και με προσωπικό κόστος.

    Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναγκάστηκε να αποχωριστεί τον Απρίλιο του 2013 την αδικοχαμένη πλέον σύζυγό του Ιωάννα, η οποία έκανε θεραπεία στη Βοστόνη, για να επιστρέψει άρον-άρον στην Αθήνα, όταν πληροφορήθηκε ότι ο πατέρας του εισήχθη στο νοσοκομείο. Τα δύο αδέλφια διαπίστωναν ιδίοις όμμασι, αλλά και, σύμφωνα με τα δικόγραφα που κατατέθηκαν, ότι η υγεία του πιο δικού τους ανθρώπου επιβαρυνόταν καθημερινά και δεν έλειψαν στιγμή από κοντά του. Τις δικές τους διαπιστώσεις ήρθε να επιβεβαιώσει και η επί σειρά ετών μόνιμη θεράπουσα ιατρός νευρολόγος του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου. Αυτός ήταν και ο μόνος λόγος, εκτιμά ο στενός τους περίγυρος, που ζήτησαν τη δικαστική συμπαράσταση τον Μάρτιο του 2018 και σε καμία περίπτωση, για να οικειοποιηθούν χρήματα από τους λογαριασμούς του. Αντίθετα, σύμφωνα πάλι με τα δικόγραφα, η πλευρά του πατέρα τους διαφωνούσε κάθετα στα προβαλλόμενα ως θέματα υγείας του, ισχυριζόμενη πως εξακολουθούσε να παραμένει ακμαιότατος και με οξεία πνευματική διαύγεια.

    Το Πρωτοδικείο απέρριψε αρχικά το αίτημα τους, αλλά το Εφετείο δικαίωσε τα δύο αδέρφια και αποφάσισε ότι ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος χρήζει δικαστικής συμπαράστασης και όρισε ως δικαστικό συμπαραστάτη τον Γιώργο Σκινδήλια.

    Το θρίλερ της Ζυρίχης

    Μία από τις επιχειρήσεις-φιλέτα της δυναστείας είναι και η Ferrowohlen, ένα πρώην χαλυβουργείο έξω από τη Ζυρίχη, που μετατράπηκε από το 2007 σε ένα από τα καλύτερα βιομηχανικά πάρκα της Ευρώπης. Το ιδιοκτησιακό καθεστώς της καθορίζεται από εταιρεία holding με έδρα τον Παναμά και οι μετοχές της ήταν μοιρασμένες σε τρία ισόποσα μέρη στους Κωνσταντίνο, Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο.

    Αίφνης πριν από έξι χρόνια ο πατέρας ισχυρίστηκε ότι όλες οι μετοχές της εταιρείας ανήκουν προσωπικά σε αυτόν και όχι στην παναμέζικη εταιρεία, που ανήκε στον ίδιο και τους δύο γιους του. Διατεινόταν μάλιστα, σύμφωνα με τη δικογραφία, ότι οι από τις 13 Νοεμβρίου του 2015 κοινές οδηγίες που είχε δώσει μαζί με τους γιους του στους διευθυντές της και είχαν ως αντικείμενο την ονομαστικοποίηση των μετοχών, τη μεταφορά της εταιρείας στην Ελβετία και τη συγχώνευσή της με τη θυγατρική της Ferrowohlen, αποτελούσαν προϊόν εξαπάτησής του.

    Ισχυρισμός που, σύμφωνα με τα δικόγραφα, άλλαξε άρδην όταν οι σύμβουλοί του διαπίστωσαν ότι τα περί εξαπάτησης δεν είχαν αντίκρισμα και επανήλθαν παρουσιάζοντας τις κοινές οδηγίες του Νοεμβρίου 2015 ως δωρεά του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου προς τους γιους του, την οποία αποφάσισε να ανακαλέσει «λόγω αχαριστίας» τους. Κατά τη νομική έννοια, η αχαριστία θεωρείται βαρύ παράπτωμα και εφόσον αποδειχθεί τιμωρείται για την παράβαση των κανόνων του δικαίου ή των αντιλήψεων περί ηθικής και ευπρέπειας που επικρατούν στην κοινωνία. Στη συνέχεια, όμως, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, ο επιχειρηματίας έδωσε οδηγίες στους διευθυντές της εταιρείας να προβούν μονομερώς και αυθαίρετα στην ακύρωση των ονομαστικών μετοχών που είχαν εκδοθεί νόμιμα στο όνομα των γιων του. Τους ζήτησε να πράξουν κάτι το οποίο κρίνεται αδιανόητο σε οποιαδήποτε έννομη τάξη διεθνώς, όπως είναι η ακύρωση μετοχών των μετόχων όχι μόνο χωρίς δικαστική απόφαση ή τη συναίνεσή τους, αλλά χωρίς καν να τους ενημερώσουν.

    Τελικά η δικαιοσύνη και τα αρμόδια δικαστήρια σε Παναμά και Ελβετία δικαίωσαν πανηγυρικά τους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο, έστω και αν χρειάστηκε να περάσουν πέντε χρόνια.

    Ο ρόλος της δεύτερης συζύγου

    Η δεύτερη σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, η οποία στεκόταν με έκδηλη τρυφερότητα στον σύζυγό της, απέκρουε μέχρι το τέλος της ζωής της κάθε υπόνοια για εμπλοκή της στην αντιπαράθεση με τους γιους του. Κι αν κάποιοι μάρτυρες βεβαίωναν σε δίκες ότι η δεύτερη σύζυγος του επιχειρηματία διάγει λιτό τρόπο ζωής, χωρίς πολυτέλειες και χωρίς έντονη κοσμική ζωή τα παιδιά του επιχειρηματία υποστήριξαν το εντελώς αντίθετο, λέγοντας ότι τα περιουσιακά στοιχεία που διαθέτει η κυρία Παπαγιαννοπούλου είναι πλέον αμύθητα, χάρη στα ωφελήματα που απέσπασε από την περιουσία της οικογένειας Αγγελόπουλου.

    Στον κατάλογο των περιουσιακών της στοιχείων που της αποδόθηκαν από την πλευρά του Γιώργου και του Παναγιώτη Αγγελόπουλου μετά από ενδελεχή έρευνα μηνών περιλαμβάνονταν μεταξύ άλλων, βίλες και ακίνητα σε Μύκονο, Πόρτο Χέλι και Σαντορίνη, Ψυχικό και Ζυρίχη, αμοιβές χιλιάδων ευρώ μηνιαίως στις ναυτιλιακές επιχειρήσεις της οικογένειας, καθώς και εκατομμύρια σε καταθέσεις, σε τραπεζικά ιδρύματα του εξωτερικού. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ίδιας έρευνας, τεράστια ποσά φέρονται να έχουν διατεθεί στην κόρη που απέκτησε από τον πρώτο της γάμο, την Κατερίνα Πετροπούλου, ενώ στην κατοχή της κυρίας Γέλης Παπαγιαννοπούλου περιήλθαν και τεράστιας αξίας κοσμήματα, μεταξύ αυτών και ανεκτίμητα κειμήλια της αείμνηστης Ελένης Αγγελοπούλου, γιαγιάς των Γιώργου και Παναγιώτη.

    Το πετράδι στο στέμμα των αποκτημάτων της αποβιώσαντος πλέον δεύτερης συζύγου του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου ήταν ένα εκπληκτικό σαλέ στο Σεν Μόριτς, το οποίο βρίσκεται στο συγκρότημα Murezzan. Σχεδιασμένο από τον διάσημο Αμερικανό αρχιτέκτονα Νόρμαν Φόστερ, αγοράστηκε το 2004 στο όνομά της και είναι μια μοναδική κατοικία με εκπληκτική θέα στην ομώνυμη λίμνη. Η σημερινή της αξία ανέρχεται σε 15 εκατ. ελβετικά φράγκα και το μόνο λιτό στοιχείο της είναι πιθανότατα τα εξαιρετικά minimal έπιπλα που πλαισιώνουν τους μεγάλους χώρους.

    Η κυρία Παπαγιαννοπούλου, που διαθέτει και ελβετική υπηκοότητα, λάτρευε το συγκεκριμένο σπίτι και το απολάμβανε ιδιαιτέρως την περίοδο των Χριστουγέννων, όταν ταξίδευε εκεί μαζί με τον σύζυγό της, την κόρη της και τον γαμπρό της για να περάσουν όλοι μαζί τις γιορτές.

    Αξίζει να επισημανθεί ότι λίγους μήνες πριν από τον γάμο τους, και συγκεκριμένα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η κυρία Παπαγιαννοπούλου έγραψε ένα σημείωμα προς τον μέλλοντα σύζυγό της τονίζοντας ότι «η ευτυχία δεν αγοράζεται ούτε και τη φέρνουν τα πολλά χρήματα». Ακολούθως σημείωνε ότι «με όσα μου παρείχες μου δημιούργησες οικονομική αυτοτέλεια», ενώ λίγο πιο κάτω τόνιζε ότι «η όποια περιουσία δεν είναι κοινή, δεν υφίστανται κοινά πράγματα […] ούτε είναι δυνατόν να υπάρξει, δεδομένου άλλωστε ότι ουδεμία συμμετοχή είχα ή έχω στην περιουσία σου ή και στην αύξησή της».

    Στο ίδιο χειρόγραφο σημείωμα υποστήριζε ότι δεν αφορούν ούτε εκείνη αλλά ούτε και τους κληρονόμους της οι διατάξεις περί αποκτημάτων, αφού «με τις μεγάλες σου προσφορές έχεις καλύψει για κάθε μελλοντική μας συμβίωση οποιαδήποτε υποχρέωση».

    Η ναυτιλιακή και το άρωμα γυναίκας

    Τελικά όμως η συνέχεια μετά από 14 χρόνια έδειξε το εντελώς αντίθετο από όσα έγραφε η γυναίκα που αναμφίβολα στάθηκε δίπλα στον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο για είκοσι σχεδόν χρόνια και σημάδεψε ποικιλοτρόπως την προσωπική του διαδρομή. Οταν στις αρχές του 2016 ο πατέρας των Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου άρχισε να προβάλλει τον ισχυρισμό -παρά τα πάμπολλα έγγραφα που διατράνωναν το αντίθετο- ότι είναι μεταξύ άλλων ο αποκλειστικός ιδιοκτήτης της ναυτιλιακής Arcadia, η είδηση δεν άργησε να διαρρεύσει. Η εκτιμώμενη ως αυθαίρετη αμφισβήτηση της κοινής ιδιοκτησίας από τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο σόκαρε τον χώρο της ναυτιλίας και, όπως έλεγαν έμπειρα στελέχη της στα γραφεία του Πειραιά, τραυμάτισε τη φήμη της οικογένειας.

    Τα δύο αδέλφια προσπάθησαν εχέμυθα να προφυλάξουν το κύρος του ονόματός τους και να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την υπόθεση, την ώρα που αντάλλαζαν εξώδικα με τον πατέρα τους.

    Η βασική χρηματοδότρια τράπεζα της εταιρείας, η Royal Bank of Scotland, δήλωσε σε απαντητική της επιστολή που απέστειλε προς τον επιχειρηματία ότι η επιμονή του να δηλώνει ιδρυτής και αποκλειστικός ιδιοκτήτης της Arcadia, που τότε είχε στόλο 25 πλοίων, ήταν μια έκπληξη για τα στελέχη της τράπεζας.

    Η RBS τόνιζε μάλιστα στην ίδια επιστολή ότι επανειλημμένως είχε αναγνωρίσει πως στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Arcadia συμμετείχαν από ιδρύσεως της εταιρείας τρία πρόσωπα με ίδιο ποσοστό ο καθένας, ο Κωνσταντίνος, ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

    Ο πατέρας αναγκάστηκε να υποχωρήσει υπό το βάρος των στοιχείων σε ένα μόνο από τα επεισόδια αυτής της παρακινδυνευμένης δικαστικής διαμάχης. Σε ένα από τα δικόγραφα ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος αναφέρει «Το έτος 2012 ήμουν σοβαρά ασθενής», αν και τη συγκεκριμένη χρονιά είχε ταξιδέψει μαζί με τους γιους του στην Κωνσταντινούπολη για το Final Four. Μετά τον συγκλονιστικό τελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχε δώσει συνέντευξη στο «ΘΕΜΑ», μίλησε στην τηλεόραση και πήγε την επομένη του τελικού μαζί με τον Γιώργο, τον Παναγιώτη και την ομάδα στο Πατριαρχείο, όπου τους υποδέχθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης. Πιστοποιούσε με την ενέργειά του σε κοινή θέα ότι, παρά το ιατρικό του ιστορικό, δεν ήταν «σοβαρά ασθενής».
    Λίγα χρόνια μετά, παρά τις μεγάλες περιπέτειες υγείας που ακολούθησαν, ο ίδιος εμφανίστηκε, μέσω του περίγυρού του και της δεύτερης συζύγου του, ακμαίος και με διαυγές πνεύμα για να συνεχίσει τη δριμύτατη αντιπαράθεση με τα παιδιά του.

    Μια αντιπαράθεση που είχε έντονο άρωμα γυναίκας και μόνο απογοήτευση, θλίψη και φαρμακερά βιώματα ενστάλαξε στους πιο ευαίσθητους από τους εμπλεκόμενους. Οπως σε κάθε εμφύλια ρήξη που στον παρονομαστή της φωλιάζουν θησαυροί.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εσπεριδοειδή: Πτωτική πορεία για την παγκόσμια παραγωγή – Οι προβλέψεις για την Ελλάδα

    Λιγότερα αναμένονται τα εσπεριδοειδή τη φετινή σεζόν 2024/25 στις...

    Ακρίβεια: Το κόστος ζωής στην Αθήνα σε σχέση με άλλες πόλεις – Σύγκριση τιμών αγαθών και υπηρεσιών

    Το κόστος ζωής για τους Έλληνες παραμένει νούμερο ένα...

    Γεννήθηκε δικέφαλη αγελάδα σε φάρμα στο Κεντάκι – Απίστευτες εικόνες

    Η μεταλλαγμένη αγελάδα γεννήθηκε σε μια φάρμα στο Κεντάκι...

    Sin Boy: «Δεν με ήθελαν οι γκόμεvες επειδή ήμουν Αλβανός»

    Η εξομολόγηση του νεαρού ράπερ που κάνει επιτυχία με...
    Best Shop