Η Πατρινή που καταγγέλλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για παρενόχληση – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Με τις κατηγορίες για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, αντισυναδελφική και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά η Άννα- Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η πατρινή Λένα Δροσάκη (σύζυγος του αχαιού Αλέξανδρου Μπουρδούμη) προχώρησαν χθες σε καταγγελία κατά του Πέτρου Φιλιππίδη.

    Η καταγγελία έγινε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) χθες και οι τρεις γυναίκες ζητούν την διαγραφή του συναδέλφου τους από το Σωματείο.

    Την είδηση της καταγγελίας μετέδωσε το MEGA στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και στην βινιέτα του τίτλου αναγραφόταν: «Επίσημη καταγγελία τριών ηθοποιών στο ΣΕΗ κατά του Πέτρου Φιλιππίδη για εργασιακό εκφοβισμό και σεξουαλική παρενόχληση». Δεν είναι οι μόνες επιμένουν γνώστες της υπόθεσης από τον χώρο του θεάτρου που κλυδωνίζεται από την τρικυμία των καταγγελιών που ξεκίνησαν από τον Γιώργο Κιμούλη, συνεχίστηκαν με τον πρώην σύντροφο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και από χθες με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

     

    Η Πατρινή που καταγγέλλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για παρενόχληση - ΦΩΤΟ

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Λατινοπούλου: Ζήτω ο Μεταξάς – Να απολυθούν «σκουπίδια» εκπαιδευτικοί

    Ένταση με το «καλησπέρα» δημιουργήθηκε στο στούντιο του Action...

    Οι τιμές του μοσχαρίσιου έχουν αυξηθεί κατά 70% στο διάστημα 2019 – 2025 – Διπλάσια από την αύξηση του μισθού

    Mπορεί τον τελευταίο μήνα να σταμάτησε το ράλι των τιμών του...

    Πονάει αφόρητα η Πισπιρίγκου μέσα στη φυλακή! Η ασθένεια που της προκαλεί τρομερούς πόνους

    Προβλήματα που απαιτούν τακτική ιατρική περίθαλψη φαίνεται ότι αντιμετωπίζει...

    Κατέρρευσε επταώροφο κτίριο κοντά στην Κωνσταντινούπολη – Αγωνία για εγκλωβισμένους στα συντρίμμια

    Συναγερμός έχει σημάνει στην Τουρκία μετά την κατάρρευση επταώροφης...