Η Πατριωτική Ένωση τίμησε την μνήμη των ηρώων των Ιμίων 

    Ημερομηνία:

    Στεφάνι στο Μνημείο Ιμίων κατέθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πατριωτικής Eνώσεως Παναγιώτης Δούμας, στην πλατεία Ιμίων στην Βούλα, επικεφαλής κλιμακίου στελεχών του κόμματος.

    Τον εκπρόσωπο τύπου συνόδευαν η Αντιγόνη Γλυκού, υποψήφια Νοτίου Τομέα, η Ευγενία Αρβανίτη – Πρεβεζάνου πρ. βουλευτής και υποψήφια Ανατολικής Αττικής, ο υπεύθυνος Νοτίου Τομέα  Ανδρέας Νικολόπουλος και ο υπεύθυνος εκλογών Βασίλης Κατηνιώτης.

    Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της εκδήλωσης ο Παναγιώτης Δούμας τόνισε ότι η θυσία των τριών ηρώων του Πολεμικού μας Ναυτικού πρέπει να διασφαλίσει ότι ούτε ένα χιλιοστό εθνικής κυριαρχίας της χώρας μας δεν θα γίνει αντικείμενο οιασδήποτε διαπραγμάτευσης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλει σεξ, ενώ έχετε σχέση

    Όταν ένα ζευγάρι είναι μαζί για αρκετό χρονικό διάστημα είναι λογικό...

    Πάτρα: Ενας υπέροχος ρομαντικός και παραδοσιακός γάμος στον Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου! Δείτε φωτό

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b5%ce%bd%ce%b1%cf%82-%cf%85%cf%80%ce%ad%cf%81%ce%bf%cf%87%ce%bf%cf%82-%ce%b3%ce%ac%ce%bc%ce%bf%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b9-%ce%bd-%ce%b1%ce%b3%ce%af/

    Βρέθηκε το παλαιότερο δάσος του κόσμου – Το επισκέπτονταν δεινόσαυροι

    Οι επιστήμονες επιβεβαίωσαν ότι βρήκαν το αρχαιότερο δάσος του κόσμου –...