Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας παρουσιάζει στην Αιτωλοακαρνανία το «Περιφερειακό Σχέδιο Δράσης για την ανάπτυξη Επιχειρηματικών Πάρκων στην Δυτική Ελλάδα 2020 – 2040»

    Ημερομηνία:

    Το «Σχέδιο για την ανάπτυξη Επιχειρηματικών Πάρκων στη Δυτικής Ελλάδα 2020-2040» θα παρουσιάσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας (Παπαστράτου 53 & Σμύρνης, Αγρίνιο), τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 17:00.

    Στο επίκεντρο θα βρεθούν οι ευκαιρίες και οι δυνατότητες ανάπτυξης για την άμεση παραγωγική και οικονομική ανάταξη της Δυτικής Ελλάδας στο μεταποιητικό τομέα και την εφοδιαστική αλυσίδα, σε συνάρτηση με τον πρωτογενή τομέα που αλληλοτροφοδοτείται από τους κλάδους της βιομηχανίας και των logistics.

    Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο Σχέδιο, με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων, το οποίο απαντά στις σύγχρονες προκλήσεις και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη νέων παραγωγικών μονάδων με οργανωμένη και φιλική προς το περιβάλλον διαχείριση των χώρων υποδοχής βιομηχανιών.

    Σημειώνεται ότι στην ημερίδα θα παρουσιαστούν οι περιοχές που ενδείκνυνται για την ανάπτυξη Επιχειρηματικών Πάρκων σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Δυτικής Ελλάδας.

    *Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί βάσει των ισχυόντων υγειονομικών πρωτοκόλλων ενώ θα μεταδοθεί απευθείας με live streaming διά των ακολούθων συνδέσμων:

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα: Ερωτευμένοι στο Φισκάρδο – ΒΙΝΤΕΟ

    Πριν από περίπου 15 ημέρες, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα παντρεύτηκαν...

    Παραμένει πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

    Πολύ υψηλή κατηγορία κινδύνου ( 4) προβλέπει ή Γενική...

    Με έπιασε από το λαιμό και με χτύπησε, περιγράφει η 21χρονη για τον οδηγό ταξί

    Τα όσα έζησε όταν οδηγός ταξί της επιτέθηκε επειδή αρνήθηκε να πληρώσει έξτρα χρέωση,...

    Δόθηκε λύση στο θέμα της σύνδεσης των «Καραχαλέικων» με τον νέο αυτοκινητόδρομο

    Δόθηκε λύση στο θέμα που είχε δημιουργηθεί για τα...