Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας Εφήβων – Νεανίδων και Νέων – Ανδρών, Νέων – Γυναικών, στην Πάτρα

    Ημερομηνία:

    Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει το  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων και Νέων-Ανδρών και Νέων-Γυναικών που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα (Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο “Παναγίας Αλεξιώτισσας”) από την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024 έως και την Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024.

    Αγωνιστικά, αναμένεται να λάβει χώρα ένα από τα καλύτερα και θεαματικότερα πρωταθλήματα που έχουν γίνει μέχρι τώρα, αφού το επίπεδο των αθλητών και αθλητριών, που θα αγωνιστούν είναι εξαιρετικό, βάσει των επιδόσεών τους στις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους μέσα στο ρινγκ.  Στην Πάτρα αναμένονται περισσότεροι από 300 αθλητές και αθλήτριες.

    Τους αθλητές και τις αθλήτριες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν live οι θεατές στα Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Εφήβων – Νεανίδων και Νέων-Ανδρών και Νέων-Γυναικών αλλά και μέσω της  Livestreaming μετάδοσης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Η παράκληση της οικογένειας για την πρόωρη απώλεια της Τέτης Τζαμαλούκα

    Σήμερα το πρωί έγινε γνωστό ότι η αξιαγάπητη δικηγόρος...

    Η Αγωνιστική Συσπείρωση Δικηγόρων Πάτρας για την απώλεια της Τέτης Τζαμαλούκα

    Η Αγωνιστική Συσπείρωση Δικηγόρων Πάτρας, με ανακοίνωσή της "αποχαιρετά με...

    Πάνω από 9.000 επισκέπτες στην έκθεση φωτογραφίας του Robert McCabe στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών

    Με εξαιρετική ανταπόκριση του κοινού και πάνω από 9.000 επισκέπτες ολοκληρώθηκε...