Η Πωλίνα αφηγήθηκε μια ιστορία από το παρελθόν: Στον σεισμό του 1981 βγήκα γυμνή στην οδό Μακρυγιάννη

Ημερομηνία:

Η Πωλίνα μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό μια προσωπική ιστορία, ανατρέχοντας στον σεισμό που έγινε στην Αθήνα το 1981. Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη σε ένα από τα επεισόδια του «Τετραγώνου των Αστέρων» και ανέφερε τι ακριβώς συνέβη εκείνη την ημέρα. Όπως είπε, βρισκόταν σε παράστασημε τον Γιώργο Μαρίνο. Ωστόσο, ενώ ετοιμαζόταν για να βγει στη σκηνή, συνειδητοποίησε ότι γίνεται σεισμός κι έτσι, βγήκε αμέσως στον δρόμο, στην προσπάθειά της να προστατευτεί.

Συγκεκριμένα, η Πωλίνα περιέγραψε: «Το 1981, αν θυμάστε, είχε γίνει ένας τεράστιος σεισμός στην Αθήνα. Εγώ είχα την χαρά και την τιμή, ως πιτσιρίκι, να βρίσκομαι ως άγνωστη η παρτενέρ του Γιώργου Μαρίνου στη Μέδουσα. Την ημέρα που έγινε ο σεισμός βγήκα τσιτσίδι στην οδό Μακρυγιάννη και με μάζεψαν μετά, κόκαλο! Με το κόκαλο εννοώ παγωμένη από το κρύο, γιατί ήταν 26 Φεβρουαρίου».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Ήρθε μετά ο Ηλίας Ιωαννίδης, ο οποίος ήταν το αφεντικό, είδε την σκηνή, με μάζεψαν και με ξαναέβαλαν μέσα. Και στους επόμενους μετασεισμούς, όμως, όπως κι αν ήμουν, έφευγα».
Η αφήγησή της προκάλεσε το χιουμοριστικό σχόλιο της Φωτεινής Μπαξεβάνη, η οποία, με πειρακτική διάθεση, ανέφερε: «Από τότε τραγουδάει με παλτό, για να μην την βρει κανένας σεισμός! Για να είναι έτοιμη».

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Δέκα χιλιάδες Ελληνες διεκδικούν θέση στην Κομισιόν

Θέση στους ευρωπαϊκούς θεσμούς διεκδικούν περισσότεροι από 10.000 Eλληνες,...

«Με τράβηξε από το μπράτσο και με έσπρωξε»: Kαταγγελία Ρωξάνης Μπέη για απρεπή συμπεριφορά στο συνέδριο της ΚΕΔΕ

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων...

Μαριάντα Πιερίδη: Στο πλευρό της ο σύντροφός της στις δύσκολες ώρες της νοσηλείας της – Το νέο μήνυμα από το νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται η Μαριάντα Πιερίδη, έχοντας...