Η Πολυφωνική Πάτρας έκοψε την πίτα της

    Ημερομηνία:

    Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την παρελθούσα Κυριακή στις κατάμεστες εγκαταστάσεις της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ», η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίττας της, παρουσία των μελών και φίλων του Οργανισμού.

    Την πίτα ευλόγησε ο Προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας, αρχιμανδρίτης π. Αμβρόσιος Γκουρβέλος, εκπροσωπώντας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο, ενώ έψαλλε ο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΧΟΡΟΣ του Οργανισμού, υπό τη χοραρχία του Προέδρου του Οργανισμού και χοράρχου Γιάννη Κόττορου.

    Κατά τη διάρκεια της εορταστικής αυτής εκδήλωσης, έγινε ο καθιερωμένος Διοικητικός Απολογισμός από τον Πρόεδρο του Δ.Σ., Γιάννη Κόττορο, ενώ παρουσιάστηκαν και τα καλλιτεχνικά πεπραγμένα του Οργανισμού επί οθόνης, από τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή, Μο Σταύρο Σολωμό.

    Το μουσικό μέρος της εκδήλωσης κάλυψε η ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ με τη διεύθυνση της Λούσης Χριστοδούλου. Πιάνο έπαιξε η Μαρίνα Μυλωνά και κρουστά ο Γιώργος Λαμπράκος, όλοι καθηγητές του Ωδείου της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ». Η όλη εκδήλωση έκλεισε με εντυπωσιακές ερμηνείες της διαπρεπούς λυρικής καλλιτέχνιδας, Ειρήνης Καράγιαννη με τη Λούση Χριστοδούλου στο πιάνο.

    Παρέστησαν ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Χαράλαμπος Μπονάνος, ο Αντιπεριφερειάρχης, Δυτικής Ελλάδας Π.Ε. Αχαΐας Φωκίων Ζαϊμης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Ανδρέας Φίλιας, η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας Δήμου Πατρέων, Βίβιαν Σαμούρη, ο αρχηγός της μείζονος Αντιπολίτευσης Δήμου Πατρέων, Κώστας Σβόλης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΚΤΕΛ Αχαΐας, Ανδρέας Μανωλόπουλος, εκπρόσωποι του συνδυασμού του Πέτρου Ψωμά, συλλόγων και λοιπών φορέων και βεβαίως μέλη και φίλοι του Οργανισμού.

    Τα φλουριά της πίτας προσέφεραν: το Γραφείο Γενικού Τουρισμού «Margelis», το καφέ- μπαρ- εστιατόριο «Παναχαϊκό» Στέφανου Νικολετάτου, που παράλληλα οργάνωσε και τη μικρή δεξίωση του τέλους της εορτής, το κατάστημα λευκών ειδών, Βασίλη Τσιρώνη, το κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων NCP, Ευγενίας Κοττόρου, το ζαχαροπλαστείο «ZACHERINO» και το μέλος της «Εμμέλειας», Ελισσάβετ Γκέκα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Eurovision 2026 – Ελλάδα: Τι θέση δίνουν τα στοιχήματα στον Ακύλα και το «Ferto, δείτε αναλυτικά τη δεκάδα

    Στη δεύτερη θέση των στοιχηματικών προβλέψεων για τη Eurovision 2026 παραμένει...

    Παραλύει η χώρα: Ποιοι συμμετέχουν στην απεργία της ΑΔΕΔΥ για τα Τέμπη – Κλειστό το κέντρο

    Η ΑΔΕΔΥ προκήρυξε 24ωρη απεργία για το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2026, καλώντας όλους τους εργαζόμενους...

    Δίκη μάνατζερ μοντέλων: Νέα ημερομηνία στις 6 Μαρτίου για να καταθέσουν οι αστυνομικοί

    Σε νέα αναβολή για τις 6 Μαρτίου 2026 οδηγήθηκε...

    Χαριλάου Τρικούπη σε θέση μάχης – Στο φόντο η επιστροφή Τσίπρα

    Μπορεί στο ΠΑΣΟΚ να μη σχεδιάζουν τον δρόμο προς την κάλπη...