Η Πολυζωγοπούλου δικηγόρος του μοντέλου που κακοποιήθηκε από τον πρώην σύντροφό της – «Παραλίγο να της βγάλει το μάτι»

    Ημερομηνία:

    Τις εφιαλτικές στιγμές που βιώνει γνωστό μοντέλο, το οποίο έχει πέσει θύμα άγριας κακοποίησης από τον πρώην σύντροφό της περιγράφει τόσο η ίδια όσο και η δικηγόρος της Σοφία Πολυζωγοπούλου.

    Το γνωστό μοντέλο καταγγέλλει πως έχει κακοποιηθεί άγρια κατά το παρελθόν και ότι έχει δεχθεί απειλές για τη ζωή της από τον πρώην σύντροφός της, ο οποίος μάλιστα έχει καταδικαστεί πρωτόδικα για μία περίπτωση.

    «Συνολικά έχουν γίνει τέσσερις μηνύσεις για σωματικές βλάβες και απειλές, ενώ έχει εκδοθεί απόφαση ασφαλιστικών μέτρων που απαγορεύει να την πλησιάζει και να επικοινωνεί μαζί της με οποιοδήποτε τρόπο» ανέφερε μιλώντας στον Alpha, η Σοφία Πολυζωγοπούλου.

    «Η γυναίκα αυτή έχει περάσει πραγματικά ένα μαρτύριο το οποίο δεν τελειώνει. Ο άνθρωπος αυτό είναι θρασύτατος, δεν του σταματούν ούτε οι καταδικαστικές αποφάσεις ούτε τα ασφαλιστικά μέτρα» σημείωσε η συνήγορος υπεράσπισης του μοντέλου.

    Το περασμένο Σάββατο (02.11.24) ο άνδρας «είχε το θράσος να την απειλήσει ξανά» με το γνωστό μοντέλο να ενεργοποιεί το panic button. «Η παρέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση και ο άνδρας συνελήφθη» είπε.

    Σύμφωνα με τη δικηγόρο του γνωστού μοντέλου όλα ξεκίνησαν μόλις του ζήτησε να χωρίσουν. «Τότε δέχθηκε μία παρά πολύ βίαιη επίθεση, είχε πολύ σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και στο σώμα της», στοιχεία τα οποία επιβεβαιώνονται από τις ιατροδικαστικές εξετάσεις.

    Μάλιστα, όπως υποστήριξε στη δεύτερη επίθεση που δέχθηκε το μοντέλο ο πρώην σύντροφός της «παραλίγο να της βγάζει το μάτι, με ένα αιχμηρό αντικείμενο».

    Πρωτόδικα έχει καταδικαστεί για ένα από τα περιστατικά σε τρία χρόνια και έξι μήνες φυλάκιση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χωρίς σουτιέν φωτογραφήθηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για τα 48α γενέθλιά της – «Σήμερα είμαι πιο εγώ από ποτέ»

    Μία τόπλες φωτογραφία ανέβασε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για τα 48α γενέθλιά...

    Γειτόνισσα ειδοποίησε τον Φιλιππίδη για τη φωτιά – Κοιμόταν στο σαλόνι του σπιτιού του που τυλίχθηκε στις φλόγες

    Από μια γειτόνισσά του που είχε αντιληφθεί τη φωτιά στα πίσω δωμάτια του...

    ΠΑΤΡΑ: Εφοδος της Αστυνομίας στα όρια του καταυλισμού στον Ριγανόκαμπο

    «Ντου» της τοπικής ΕΛΑΣ το απόγευμα της Παρασκευής με...