Η πριγκίπισσα Azemah του Μπρουνέι παντρεύτηκε τον πρώτο εξάδελφό της

    Ημερομηνία:

    Η κόρη του σουλτάνου του Μπρουνέι, πριγκίπισσα Azemah, παντρεύτηκε με τον πρώτο της εξάδελφο σε μια τελετή-υπερπαραγωγή στο παλάτι του πατέρα της.

    Η πριγκίπισσα Azemah και ο νέος της σύζυγος, πρίγκιπας Bahar ibni Jefri Bolkiah, ξεκίνησαν την εβδομάδα των γαμήλιων εορτασμών τους στο νησί Βόρνεο στη Νοτιοανατολική Ασία στις 8 Ιανουαρίου.

    Ο πρίγκιπας Bahar είναι γιος του αδελφού του σουλτάνου, πρίγκιπα Jefri Bolkiah.

    Οι εκδηλώσεις άρχισαν από την αίθουσα δεξιώσεων του παλατιού Istana Nurul Iman, της επίσημης κατοικίας του σουλτάνου, και ακολούθησαν επτά τελετές. Ανάμεσά τους ήταν η παραδοσιακή ανταλλαγή δώρων, η επίδοση των βασιλικών διακριτικών, η τριήμερη γαμήλια τελετή και η δεξίωση.

    Η πριγκίπισσα Azemah του Μπρουνέι παντρεύεται τον πρώτο ξάδερφό της
    Η νύφη ήταν εντυπωσιακή

    Ο μικρότερος αδελφός της νύφης, ο πρίγκιπας Mateen, μοιράστηκε κάποια στιγμιότυπα από τον γάμο στο Instagram του με φωτογραφίες από την τελετή του Powdering και την τελευταία γαμήλια τελετή, που πραγματοποιήθηκε στις 15 Ιανουαρίου.

    «Τόσο χαρούμενος για την αγαπημένη μου μεγάλη αδελφή και την BJB», έγραψε δίπλα στις φωτογραφίες.


    Ο Σουλτάνος ​​του Μπρουνέι έγινε ο μακροβιότερος μονάρχης στον κόσμο μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ τον περασμένο Σεπτέμβριο.

    Ο σουλτάνος ​​Hassanal Bolkiah δεν είναι μόνο ο απόλυτος μονάρχης του Μπρουνέι και ανώτατος ηγέτης της ισλαμικής πίστης, αλλά και ο πρωθυπουργός της χώρας, ο υπουργός Οικονομικών, ο Υπουργός Εξωτερικών και Εμπορίου, ο αρχηγός της αστυνομίας, ο υπουργός Άμυνας και διοικητής των ενόπλων δυνάμεων, ακόμη και καγκελάριος στο εθνικό πανεπιστήμιο.

    Έχει προσωπική περιουσία που υπολογίζεται στα 27,7 δισεκατομμύρια δολάρια και είναι από τους πλουσιότερους ηγεμόνες του κόσμου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επεξεργασμένα τρόφιμα: τα 4 σημεία-κλειδιά στις ετικέτες

    Ας υποθέσουμε ότι αποφασίσαμε να βελτιώσουμε τις διατροφικές μας...

    Πατάτες τηγανητές με τον τρόπο της Κρήτης

    Την πρώτη φορά που άκουσα από τον Στέλιο Τριλυράκη...

    Δράκος του Κόμοντο: Ο πιο στυγερός «δολοφόνος» της φύσης

    Τα πριονωτά δόντια του διαβόητου δράκου του Κομόντο φέρουν...

    Ένας ψυχολόγος εξηγεί γιατί μπορεί να ονειρευόμαστε τους πρώην μας

    Στα όνειρά μας συχνά πρωταγωνιστούν άνθρωποι που γνωρίζουμε καλά,...