Η Πρόεδρος Κ. Σακελλαροπούλου παρασημοφορεί τον Αχαιό Ιάκωβο Τσούνη

    Ημερομηνία:

    Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα παρασημοφορήσει σήμερα στις 12:00 με τον Μεγαλόσταυρο του Τάγματος της Τιμής τον 97χρονο εφοπλιστή βετεράνο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, Ιάκωβο Τσούνη, για την προσφορά του στις Ένοπλες Δυνάμεις.
    Ο Ιάκωβος Τσούνης έχει δωρίσει στον Ελληνικό Στρατό όλη του την περιουσία, ενώ η συνεισφορά του στην ‘Αμυνα και τις υποδομές της ανέρχεται στα 23 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία έχουν διατεθεί κυρίως για ανακαινίσεις πτερύγων και κλινικών σε στρατιωτικά νοσοκομεία της χώρας. Παράλληλα, ο κ. Τσούνης έχει προχωρήσει στη δωρεά 60 αποβατικών πλοίων στις Ένοπλες Δυνάμεις, ενώ έχει διαθέσει όλη του την ακίνητη και κινητή περιουσία στο στράτευμα.
    Νωρίτερα, στις 10:00 η κυρία Σακελλαροπούλου θα δεχθεί στο Προεδρικό Μέγαρο τον υπουργό ‘Αμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας Χαράλαμπο Πετρίδη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δήμος Πατρέων: Τιμάμε τους εκτελεσμένους του μπλόκου των Προσφυγικών

    Ήταν 27 Οκτώβρη 1943 όταν τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής,...

    Πάτρα: Τρόμος στο Πλατάνι! Βγήκε τσεκούρι! Απίστευτες σκηνές!

    Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ δύο συγγενών στο Πλατάνι Αχαϊας. Δύο...

    Η Ζάκυνθος αντιμέτωπη με την αύξηση κρουσμάτων λεπτοσπείρωσης

    Ερώτηση και Αίτημα Κατάθεσης Εγγράφων προς τον υπουργό Υγείας...

    Πάτρα: Μπήκαν χρήματα για τους πυρόπληκτους

    Από την Αντιδημαρχία Υγείας και Πρόνοιας γνωστοποιείται ότι πιστώθηκε...