Η πρώην βουλευτής Αχαϊας ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει: Ο φίλος μου, Γιώργος Κιμούλης είναι ο πρώτος που κατηγορήθηκε

    Ημερομηνία:

    Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι. Σε αυτήν μίλησε, δε, για τις κακές συνεργασίες που είχε μέχρι σήμερα καθώς και τις καταγγελίες στο #metoo.

    «Έχω εισπράξει κακές συμπεριφορές. Έχει τύχει να ανοίξει η μύτη μου μέσα σε ταξί επειδή με είχαν αδικήσει και με είχαν πιέσει».

    «Κάποιοι έχουν κάνει τέρατα σε συμπεριφορές, μπροστά σε αυτά που έχουν ακουστεί. Ο φίλος μου Γιώργος Κιμούλης είναι ο πρώτος που κατηγορήθηκε.

    Αλλά αν μπορούσε κάποιος να μιλήσει για συμπεριφορές βίας από ανθρώπους που είχαν την ευθύνη μιας δουλειάς, θα έγραφε βιβλίο» συμπλήρωσε η Μαρία Κανελλοπούλου.

     

    Αναφερόμενη στους συναδέλφους της που εγκατέλειψαν δουλειές για να βρεθούν σε κάποιο reality, η Μαρία Κανελλοπούλου είπε ότι «Το βρίσκω τρελό αυτό που κάνουν. Είναι έξω από τις προτεραιότητές μου. Δεν έφυγα ποτέ από δουλειά, ακόμη και όταν δεν περνούσα καλά».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γάλα αρακά: Τι προσφέρει και πώς να το φτιάξεις

    Για όσους απέχουν από τα ζωικά προϊόντα, το γάλα...

    Έπεσαν από το μπαλκόνι κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης

    Πολλά ατυχήματα έχουμε ακούσει να συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της ερωτικής...

    Τα 4 αντικείμενα που πρέπει να κουβαλάς μαζί σου καθημερινά

    Κάποιοι το αποκαλούν τάση, άλλοι τρόπο ζωής ή χόμπι,...

    Η Ρωσίδα καλλονή που θα “στοιχειώσει” τα όνειρα σας!

    Όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές οι Ρωσίδες έχουν από...