Η πρώην βουλευτής Αχαϊας ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει: Ο φίλος μου, Γιώργος Κιμούλης είναι ο πρώτος που κατηγορήθηκε

    Ημερομηνία:

    Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι. Σε αυτήν μίλησε, δε, για τις κακές συνεργασίες που είχε μέχρι σήμερα καθώς και τις καταγγελίες στο #metoo.

    «Έχω εισπράξει κακές συμπεριφορές. Έχει τύχει να ανοίξει η μύτη μου μέσα σε ταξί επειδή με είχαν αδικήσει και με είχαν πιέσει».

    «Κάποιοι έχουν κάνει τέρατα σε συμπεριφορές, μπροστά σε αυτά που έχουν ακουστεί. Ο φίλος μου Γιώργος Κιμούλης είναι ο πρώτος που κατηγορήθηκε.

    Αλλά αν μπορούσε κάποιος να μιλήσει για συμπεριφορές βίας από ανθρώπους που είχαν την ευθύνη μιας δουλειάς, θα έγραφε βιβλίο» συμπλήρωσε η Μαρία Κανελλοπούλου.

     

    Αναφερόμενη στους συναδέλφους της που εγκατέλειψαν δουλειές για να βρεθούν σε κάποιο reality, η Μαρία Κανελλοπούλου είπε ότι «Το βρίσκω τρελό αυτό που κάνουν. Είναι έξω από τις προτεραιότητές μου. Δεν έφυγα ποτέ από δουλειά, ακόμη και όταν δεν περνούσα καλά».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Απόκρυφα Ευαγγέλια»: Ανακαλύφθηκε αρχαίος πάπυρος με «παιδικό θαύμα» του Ιησού

    Την ανακάλυψη ενός θραύσματος παπύρου 1.600 ετών με αφηγήματα...

    Επτά λόγοι που «τα ξαναβρίσκουμε» μετά τον χωρισμό

    Ένας χωρισμός προκαλεί σχεδόν πάντα πόνο, δυστυχία και αρνητικά συναισθήματα. Παρόλα...

    Βραζιλία: Άγρια δολοφονία 18χρονου Έλληνα – Ληστές τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ

    Τραγωδία εκτυλίχθηκε για ελληνική οικογένεια που ζει στη Βραζιλία καθώς ένας...

    ΤΡΑΓΩΔΙΑ – Στην Πάτρα ο τραυματίας – 25χρονος Πατρινός ο νεκρός – Πώς έγινε το τροχαίο – φωτο

    Τραγωδία με έναν νεκρό ηλικίας μόλις 25 ετών και...