Η “παρέμβαση” του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου στο Καραμανδάνειο

    Ημερομηνία:

    Σε μία υπέροχη πρωτοβουλία προχώρησε το εικαστικό εργαστήρι του Πολιτιστικού Οργανισμού,  στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας.

    Πιο συγκεκριμένα στο πλαίσιο των ημερών τοποθετήθηκε στον προθάλαμο του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων, μία διαδραστική κατασκευή,  μέσα στην οποία τόσο τα παιδιά όσο και οι συνοδοί τους, μπορούν να βάζουν το πρόσωπό τους και να φωτογραφίζονται, αποτελώντας μέρος της σύνθεσης που είναι μία Χριστουγεννιάτικη Χιονόμπαλα.

    Σκοπός της συγκεκριμένης παρέμβασης είναι να δώσει μία νότα αισιοδοξίας σε συνανθρώπους μας που και την περίοδο των εορτών αντιμετωπίζουν προβλήματα. Η Χιονόμπαλα κατασκευάστηκε από το εικαστικό εργαστήρι του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων και βασίστηκε σε μία ιδέα του εικαστικού Αλέξανδρου Μπακατσέλου.

    Σκοπός της συγκεκριμένης παρέμβασης είναι να δώσει μία νότα αισιοδοξίας σε συνανθρώπους μας που και την περίοδο των εορτών αντιμετωπίζουν προβλήματα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Μαρία Κωνσταντάρου στο «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;»

    Το όνειρό της έκανε πραγματικότητα η Μαρία Κωνσταντάρου, καθώς βρέθηκε στο...

    Ο Χαράλαμπος Μπονάνος με τους εθελοντές πυροσβέστες

    Σε ανάρτησή του ο αν. Περιφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος σημείωσε: Με...

    Ναυπακτία: Μετέφεραν 44 αρνιά και πρόβατα παραβιάζοντας τα μέτρα για την ευλογιά-Τρεις συλλήψεις

    Συλλήψεις για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών και...

    Αγγελική Νικολούλη: Η ενόχληση με ερώτηση δημοσιογράφου στην πρεμιέρα της ταινίας του γιου της

    Η Αγγελική Νικολούλη βρέθηκε χθες το βράδυ στην επίσημη πρεμιέρα της...