Η «σφαγή» στο εσωτερικό της ΝΔ για γάμους των ομόφυλων ζευγαριών έγινε θέμα στον Guardian

    Ημερομηνία:

    Εκτενή αναφορά στην άγρια κόντρα που έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό της ΝΔ για τη νομιμοποίηση του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και την υιοθεσία έκανε ο βρετανικός Guardian, επικαλούμενος μάλιστα και τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων «Εστία» και «Δημοκρατία».

    Το δημοσίευμα κάνει λόγο για ένα ευαίσθητο θέμα στη χώρα που έχει προκαλέσει και την έντονη αντίδραση της εκκλησίας. «Ο Μητσοτάκης επιστρατεύει την πειθώ για να προωθήσει τη μεταρρύθμιση καθώς αυξάνονται οι αντιδράσεις στο κεντροδεξιό κόμμα του, τη Νέα Δημοκρατία» αναφέρει το δημοσίευμα.

    Μεταξύ άλλων, ο Guardian σημειώνει ότι ο Μητσοτάκης που ανήκει στη μετριοπαθή παράταξη αντιμετωπίζει την αποδοκιμασία των βουλευτών του και την αντίσταση της ισχυρής ορθόδοξης εκκλησίας. «Σε μια κοινωνία που θεωρείται μια από τις πιο συντηρητικές κοινωνικά της Ευρώπης, ο Μητσοτάκης, που ανήκει στη μετριοπαθή παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, αντιμετωπίζει όχι μόνο την αποδοκιμασία των δικών του βουλευτών, αλλά και σκληρή αντίσταση από την ισχυρή ορθόδοξη εκκλησία».

    ICECAP

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ: Γιατί λέω “όχι” στο Αστυνομικό Μέγαρο στο ΚΕΤΧ

    Ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης σήκωσε το γάντι στο...

    Αρωμα Πάτρας στο ΠΑΣΟΚικο ΣΕΦ

    Πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ από την Αχαϊα στη Διάσκεψη...

    Ο Γιώργος Ρώρος για τον θάνατο του Νίκου Παλαιοκώστα

    Ο επικεφαλής της παράταξης Ωρα Πατρών και στέλεχος του...

    Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου – Βασίλης Ράπτης: Γάμος σε έπαυλη εφοπλιστή στην Εκάλη και δεξίωση στη «Μεγάλη Βρετανία»

    Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου και Βασίλης Ράπτης έζησαν το Σάββατο (26-04-2025)...