Η Σία Αναγνωστοπούλου για την απώλεια του Δ. Καλογερόπουλου

Ημερομηνία:

Ο δήμαρχος Αιγιαλείας, ο Δημήτρης Καλογερόπουλος, δεν είναι πια εδώ.

PHILOXENIA

Μέσα σε ελάχιστες μέρες από τη στιγμή της αιφνίδιας διάγνωσης σοβαρού προβλήματος υγείας, ο Δημήτρης δεν πρόλαβε σχεδόν καθόλου να δώσει τη μάχη για τη ζωή του. Κι όμως ήταν αγωνιστής πάντα και παντού. Μόνο για τη ζωή του δεν είχε χρόνο.

Ο Καλογερόπουλος ήταν αυτοδιοικητικός από «την κορυφή ως τα νύχια». Κι αυτό το γνώριζαν, το βίωσαν οι δημότες της Αιγιαλείας. Πώς αλλιώς θα είχε τέτοια εκλογική ανταπόκριση και τόσες φορές.

Για μένα ο Δημήτρης ήταν πάνω από όλα φίλος, ένας φίλος με τον οποίο μπορούσα να διαφωνώ σε κάποια θέματα του δήμου του ή σε άλλα πολιτικά ζητήματα, αλλά πάντα λογάριαζα τη γνώμη, τη συμβουλή του. Θα μου λείψει πολύ αυτή η βαθιά αίσθηση ότι οι συζητήσεις μας (συχνές) βασίζονται στον αμοιβαίο σεβασμό, εκτίμηση και ειλικρίνεια.

Αντίο δήμαρχε. Αντίο.

Θερμά συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους, στην αγαπημένη του Σοφία, στα παιδιά του και τους φίλους του.

Συλλυπητήρια στην Αιγιάλεια για τον δήμαρχο της.

 

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πώς να ξεσκεπάσετε έναν ψεύτη: Οι απλές ερωτήσεις που αποκαλύπτουν την εξαπάτηση

Βλέμμα που δεν εστιάζει, νευρικές κινήσεις και δάγκωμα των...

Τα ζώδια που παίρνουν πάντα αυτό που θέλουν στη ζωή

Τα δύο ζώδια που δεν θα έχουν ποτέ πρόβλημα να πάρουν...

Νέα ζωή στο Κάστρο του Παντοκράτορα στην Πρέβεζα, το σχέδιο για την αποκατάσταση του ιστορικού μνημείου

Το Υπουργείο Πολιτισμού -σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου...

Πάτρα: Μήνες τώρα… μία πινακίδα στο έδαφος της Πλαζ

Στην Πλαζ της Πάτρας,  μια ενημερωτική πινακίδα παραμένει πεσμένη...