Η Σία Κοσιώνη στο θεατρικό σανίδι

    Ημερομηνία:

    Λέτε η Σία Κοσιώνη να έχει και υποκριτικό ταλέντο; Αυτό θα το διαπιστώσουμε σύντομα, μια και η «σιδηρά κυρία» των ειδήσεων του Σκάι και σύζυγος του Κώστα Μπακογιάννη θα ανέβει στη σκηνή του Θεάτρου του Κολλεγίου Αθηνών για να πρωταγωνιστήσει μαζί με τα μέλη της ομάδας της «Θεατρικής Συμμαχίας» στη μουσική κωμωδία του Γιώργου Δ. Λεμπέση (σε σκηνοθεσία Λορίνας Κατσιώτη) «Παραδοσιακώς Ακατάλληλο»!

    Η Σία Κοσιώνη στο θεατρικό σανίδι

    Πότε ξεκινά

    Από τις 7 έως τις 11 Νοεμβρίου, οπότε θα παίζεται η παράσταση, η Κοσιώνη θα υποδύεται μια δημοσιογράφο, με το έργο να έχει και φέτος φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς οι εισπράξεις από το έργο της «Θεατρικής Συμμαχίας» θα διατεθούν για την ενίσχυση της «Γαλιλαίας»,

    Η Σία Κοσιώνη στο θεατρικό σανίδι της Πρότυπης Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας και της μοναδικής στη χώρα που παρέχει δωρεάν ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε ασθενείς με καρκίνο και νόσο του κινητικού νευρώνα (ALS).

    Η «Γαλιλαία» δεν στηρίζει μόνο τους ασθενείς, αλλά και τις οικογένειές τους, αγκαλιάζοντας ολιστικά τις συνέπειες της ασθένειας και βελτιώνοντας ουσιαστικά την ποιότητα ζωής όσων δοκιμάζονται. Οι υπηρεσίες παρέχονται από ειδικά εκπαιδευμένους επαγγελματίες υγείας και εθελοντές, κάνοντας πράξη το «δώρο της φροντίδας».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: “Λάθος που στοίχισε 55.000 ευρώ χωρίς πολιτική ευθύνη” τονίζει το σπιράλ

    Για "δημοτικό λάθος που στοίχισε στον Δήμο Πατρέων 55.000 ευρώ"...

    Αχαΐα: Η ευλογιά «τσιμπάει» την τιμή της φέτας – Τι εκτιμούν γνωστοί Αχαιοί

    Μειώσεις στις παραδοθείσες ποσότητες γάλακτος αλλά και αυξήσεις των...

    Θεσσαλονίκη: Ισόβια στον άνδρα που σκότωσε σύζυγο και μαχαίρωσε γιο…για ερωτική τους σχέση

    Ποινή ισόβιας κάθειρξης και επιπλέον 12 έτη επέβαλε το...

    Πάτρα: Οι εκπαιδευτικοί της Αχαΐας στο συλλαλητήριο της Πέμπτης

    Σε ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πάτρας, αναφέρονται τα εξής: Ο...