Η Σοφία Βογιατζάκη εξομολογείται: «Δεν ήξερα ότι η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο»

    Ημερομηνία:

    Η Σοφία Βογιατζάκη βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 και με τις εξομολογήσεις έκανε αρκετές φορές τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο να μείνουν με το στόμα ανοιχτό, αλλά και να ξεκαρδιστούν στα γέλια.

    Αρχικά, η Σοφία Βογιατζάκη περιέγραψε πώς ένα βράδυ δεν έβρισκε πού είναι το σπίτι της. «Είμαι με ένα φίλο που έχουμε βγει και με γυρίζει σπίτι. Φτάνουμε και μου λέει «εδώ είναι»; Λέω «όχι». Σε αυτό το σπίτι μένω τόσα χρόνια, κάπως μου φάνηκε διαφορετικό το φανάρι εκείνο το βράδυ και μετά λέω «Αχ Νίκο έχεις δίκιο». Χάνομαι…», παραδέχτηκε.

    Στη συνέχεια, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι για πολλά χρόνια δεν γνώριζε ότι η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο. «Είμαστε Μεσολόγγι, παίζουμε και λένε αύριο παίζουμε Πάτρα και λέω ωραία. Πηγαίνουμε, λοιπόν, και ρωτάω «Πού πάμε»; Μου λένε «Πελοπόννησο». Λέω «Τι δουλειά έχουμε στην Πελοπόννησο»; Μου λένε «Μα, δεν παίζουμε Πάτρα»; Λέω «Παιδιά η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο»; Νόμιζα ότι είναι αυτόνομη, πώς είναι η Κρήτη; Έμαθα στα 30 τόσο μου ότι η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο», αποκάλυψε.

    https://www.youtube.com/watch?v=DcvMeLWx_Cw

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τι συμβαίνει με τους οργασμούς όταν είστε 50 ή μεγαλύτεροι

    Με την ηλικία έρχονται πολλές αλλαγές. Ενώ πολλές από...

    Τα 2 ζώδια που κρατάνε κακία και ζητούν πάντα εκδίκηση

    Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που σερβίρεται πάντα κρύο από...

    Μαζικές απολύσεις βλέπει ο «νονός της τεχνητής νοημοσύνης» – Ποιες δουλειές είναι ασφαλείς

    Είναι μια πολύ καλή εποχή να γίνει κανείς υδραυλικός....

    Ανασφάλιστα οχήματα: Ποιοι και πότε θα λάβουν τα πρώτα «ραβασάκια» από την ΑΑΔΕ – Ποιο είναι το πρόστιμο

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία αποστολής των προστίμων από...