Κύπρος: Η στιγμή που κουκουλοφόροι επιτίθενται σε άστεγο στη Λεμεσό και καίνε μαγαζί

    Ημερομηνία:

    Σε μείζον πρόβλημα εξελίσσεται η παράνομη μετανάστευση στην Κύπρο, με ομάδες ακροδεξιών να ξεσπούν βίαια και να προκαλούν εκτεταμένα επεισόδια, την ώρα που ο πρόεδρος της Μεγαλόνησου Νίκος Χριστοδουλίδης υπόσχεται ότι το πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί.

    Ένα από τα θύματα του ξεσπάσματος ρατσιστικής βίας ήταν και ένας άστεγος έξω από κουρείο στη Λεμεσό.

    Όπως φαίνεται στο βίντεο που ήρθε στο «φως» -αν και η γνησιότητά του ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί-, κουκουλοφόροι μπούκαραν μέσα σε κουρείο που διατηρεί άνδρας από τη Συρία και επιτέθηκαν με ξύλα στον άνδρα.

    Φλίγκος

    Δείτε το βίντεο:

    GLEARNET

    Ακολούθως, κουκουλοφόρος άναψε και πέταξε μολότοφ και στη συνέχεια διέφυγε, με αποτέλεσμα το κουρείο να τυλιχθεί στις φλόγες.

    Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 13 ατόμων για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στην Λεμεσό. Τα 13 πρόσωπα οδηγήθηκαν ενώπιον δικαστηρίου και τέθηκαν υπό τετραήμερη κράτηση. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι ένας κρατούμενος ο οποίος φορούσε βραχιολάκι και ο διοργανωτής της διαδήλωσης.

    ΠΗΓΗ: protothema.gr

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Μητσοτάκης σε πανικό: Το ΠΑΣΟΚ γκρεμίζει το αφήγημα της ΝΔ

    Για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια εξουσίας, ο Κυριάκος...

    Πάτρα: Καθίζηση της ασφάλτου στα Ροΐτικα

    Καθίζηση στην άσφαλτο προκλήθηκε στη συμβολή των οδών Αγίου...

    Πάτρα: Ξεχειλίζουν οι κάδοι και… η αγανάκτηση!

    Ξεχείλισαν οι μπλε κάδοι της ανακύκλωσης στη συνοικία της...

    Ο ρέκορντμαν των καταδύσεων που… φοβόταν το νερό

    Όπως είχαμε γράψει στη στήλη, στον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας φιλοξενείται...