Η στιγμή της άγριας επίθεσης συμμορίας ανηλίκων σε άντρα έξω από το Ολύμπιον – Τον χτυπούσαν με γροθιές και κλωτσιές

    Ημερομηνία:

    Ένα ακόμη περιστατικό ωμής, απρόκλητης βίας έρχεται στο φως της δημοσιότητας, και πάλι από τη Θεσσαλονίκη, σοκάροντας την κοινή γνώμη με την αγριότητά του. Όπως μεταδίσουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για επίθεση σε βάρος 21χρονου από ομάδα ανηλίκων, που σημειώθηκε, το βράδυ της Παρασκευής, στην πλατεία Αριστοτέλους.

    Όλα έγιναν σε στάση λεωφορείου έξω από τον κινηματογράφο Ολύμπιον, όταν ομάδα ανηλίκων, που φορούσαν κουκούλες και μάσκες, κυνήγησαν από τη στάση λεωφορείου έναν νεαρό για άγνωστο λόγο, τον έπιασαν έξω από το γυάλινο περίπτερο του Φεστιβάλ, απέναντι από το Ολύμπιον, τον έριξαν στο έδαφος και τον χτύπησαν αλύπητα, με γροθιές και κλωτσιές.
    Περαστικοί τους φώναζαν να σταματήσουν, όμως εκείνοι συνέχιζαν το βίαιο έργο τους. Στο σημείο έφτασαν έπειτα από μερικά λεπτά δυνάμεις της Αστυνομίας, όμως οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν.
    Κατά πληροφορίες, πρόκειται για μια ομάδα δέκα ατόμων από 15 έως 17 ετών. Οι περίοικοι διαμαρτύρονται ότι είναι καθημερινό φαινόμενο οι συμπλοκές ανηλίκων στην πλατεία Αριστοτέλους, κάνοντας λόγο για συνθήκες που παραπέμπουν σε «γκέτο», όπως αναφέρει το parallaxi.mag.

    Ο νεαρός, θύμα της επίθεσης, αποχώρησε με τα πόδια, συνοδεία της αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπέβαλε μήνυση, ενώ δεν θέλησε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ένταση στη δίκη για την Κυριακή Γρίβα: Μπουκάλι πέταξε ο συνήγορος υπεράσπισης στον συνήγορο υποστήριξης κατηγορίας

    «Κόκκινο» χτύπησε πριν από λίγο το θερμόμετρο στη δικαστική...

    Τη Δευτέρα ξεκινούν οι εκπτώσεις-Το μήνυμα του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών

    Σύμφωνα με το άρθρο 15 του νόμου 4177/2013, οι...

    Πένθος για τη Brigitte Macron – Πέθανε η αδελφή της λίγες ημέρες πριν το ταξίδι στη Βρετανία

    Η ψυχρή στάση της Brigitte Macron στο Λονδίνο και οι αμήχανες...