Η στιγμή της επίθεσης με σφυρί στον σύζυγο της Νάνσι Πελόζι – Η ομηρία που έληξε με επέμβαση της αστυνομίας

    Ημερομηνία:

    Στο Σαν Φρανσίσκο, οι δικαστικές αρχές  έδωσαν στη δημοσιότητα το βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης στον σύζυγο της Νάνσι Πελόζι τον Οκτώβριο του 2022. Ο δράστης έψαχνε την Αμερικανίδα πολιτικό.

    Ο δράστης εισέβαλε με σφυρί στο σπίτι της Νάνσι Πελόζι στο Σαν Φρανσίσκο τον περασμένο Οκτώβριο, αναζητώντας το κορυφαίο στέλεχος των Δημοκρατικών. Ωστόσο, βρήκε μόνο τον σύζυγό της τον Πολ και τον κράτησε όμηρο.

    Η αστυνομία του Σαν Φρανσίσκο ειδοποιήθηκε και έσπευσε στο σπίτι της Νάνσι Πελόζι, με έναν αστυνομικό να καταγράφει τα πάντα με κάμερα. Οι αστυνομικοί κάλεσαν τον δράστη να αφήσει το σφυρί.

    Σχεδόν την ίδια στιγμή ο Πολ Πελόζι προσπάθησε να αρπάξει το σφυρί του εισβολέα, εκείνος αντέδρασε και τον χτύπησε με μανία, προτού τον συλλάβουν, όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσιοποίησε 3 μήνες μετά, το ανώτατο δικαστήριο του Σαν Φρανσίσκο.

    Το σοκαριστικό βίντεο με τη στιγμή της επίθεσης:

     

    Τον περασμένο Νοέμβριο η Νάνσι Πελόζι ανακοίνωσε ότι δεν θα διεκδικήσει ξανά υψηλό αξίωμα, καθώς επί 20 χρόνια έχει ηγηθεί των Δημοκρατικών στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

    Όσο για το σήμερα, η 82χρονη Πελόζι συνεχίζει να εκπροσωπεί τους πολίτες του Σαν Φρανσίσκο ως βουλευτής.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Ουκρανία έπληξε χημικό εργοστάσιο στη Ρωσία με πυραύλους κρουζ – Ρωσική αεροπορική επιδρομή στο Κίεβο

    Ο ουκρανικός στρατός ανακοίνωσε το βράδυ ότι έπληξε χημικό εργοστάσιο στη...

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Τετάρτη 22 και την Πέμπτη 23-10-2025

    ΚΗΔΕΙΑ  ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΑΝΔΡ. ΧΟΡΜΠΑ  ΕΤΩΝ 69  ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22-10-2025...

    Διονύσης Σαββόπουλος: Η τελευταία δημόσια εμφάνισή του

    Έφυγε από τη ζωή ο Διονύσης Σαββόπουλος σε ηλικία 81 ετών, μετά...

    Champions League: Διαστημική Παρί, 7-2 τη Λεβερκούζεν, τρομερή Αϊντχόφεν, 6-2 τη Νάπολι και περίπατος της Άρσεναλ, 4-0 την Ατλέτικο

    Η επιστροφή στη δράση του Champions League ήταν πραγματικά απολαυστική καθώς...