Η Super League αποφάσισε: «Μόνο με πιστοποιημένα εργαλεία οι μετρήσεις»

Ημερομηνία:

Με την ΑΕΚ να έχει  δηλώσει την αποχή της από το Δ.Σ. η Super League αποφάσισε ομόφωνα να γίνονται το πρωί των αγώνων -εφόσον ζητηθεί- έλεγχοι και μετρήσεις στα γήπεδα των αγώνων αλλά μόνο με πιστοποιημένα εργαλεία.

PHILOXENIA

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (08.02) μέσω τηλεδιάσκεψης –και με την ΑΕΚ να απουσιάζει– τηλεδιάσκεψης το ΔΣ της Super League με θέμα «ρύθμιση θεμάτων ελέγχου των προδιαγραφών των αγωνιστικών χώρων προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των επόμενων αγώνων της Super League, μετά τα όσα έγιναν στο Ατρόμητος – ΑΕΚ.

Οι παρόντες αποφάσισαν να γίνονται το πρωί των αγώνων -εφόσον όμως ζητηθεί- μετρήσεις αλλά μόνο με πιστοποιημένα εργαλεία, όπως τα λέιζερ και όχι με μεζούρες.

Η συγκεκριμένη απόφαση αναμένεται να χρησιμοποιηθεί και στην εκδίκαση της υπόθεσης του αγώνα Ατρόμητος – ΑΕΚ, που δεν άρχισε ποτέ.

Θυμίζουμε ότι η πλευρά της ΑΕΚ θεωρεί πως οι ομάδες που βρίσκονται… απέναντι της, ήθελαν με τη συγκεκριμένη συνεδρίαση να ενισχύσουν τη θέση του Ατρομήτου απέναντί της και απείχε εξ αρχής από τη διαδικασία εκφράζοντας τη διαφωνία της και διαχωρίζοντας τη θέση της, τονίζοντας μάλιστα πως δεν θα την δεσμεύει η όποια απόφαση παρθεί.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: “Εφυγε” μία γυναίκα που υπηρέτησε με ήθος την “Θέμιδα” – φωτο

Εφυγε από την ζωή σε ηλικία 70 ετών μία...

Πάτρα: Γέμισε αρουραίους χώρος του Δήμου στην Εξω Αγυιά – φωτο

Του Αχιλλέα Ροδίτη Από τη σημασία που δίνουμε, τη φροντίδα που επιδεικνύουμε,...

Πάτρα: Ενας χρόνος χωρίς την κυρία Τιτίκα

Σαν χθες, πριν ένα χρόνο στην Πάτρα, η 86χρονη...

Στα δικαστήρια FIFA – UEFA για τα «κρυφά» σχέδια Ινφαντίνο με ιδιώτες επενδυτές

Νέα μετωπική σύγκρουση ανάμεσα στη FIFA και την UEFA βρίσκεται σε εξέλιξη, αυτή...