Ο γιατρός του νοσοκομείου Αμαλιάδας Βαγγέλης Δημητρόπουλος που έδωσε μάχη για να σώσει το 10χρονο αγόρι που κινδύνευσε με πνιγμό, σε ανάρτησή του συγκινημένος αναφέρεται στην σωτηρία του παιδιού. Όμως όπως σημειώνει η χαρά του μετριάζεται από τον πνιγμό γυναίκας στην ίδια παραλία που κινδύνεψε το παιδί.
Συγκεκριμένα αναφέρει:
Η χαρά μου το χαμόγελο και η ικανοποίηση μου στη αποσωλήνωση του μικρού Θανάση είναι δεδομένη ,ως λειτουργού της υγείας κ ως κρίκος της αλυσίδας που λειτούργησε άψογα ,από τους λουόμενους στο τόπο συμβάντος ,που με περίσσεια ψυχραιμία άρχισαν την διασωστική παρέμβαση ,ίσαμε την ΜΕΘ Παίδων Ριου κ τον άξιο διευθυντή της κ.Ηλιαδη!Λουομενοι,ΕΚΑΒ κ τρία νοσοκομεία σε αγαστή συνεργασία έκαναν ότι έπρεπε κ το χαμόγελο της ζωής είναι τόσο μεγάλο κ τρανό σε όλους,και περισσότερο στον μικρό μας Ήρωα..
Τουτη την χαρά μου την μετριάζει ο σημερινός πνιγμός στην ίδια παραλία ηλικιωμένης γυναίκας.Μια παραλία σαν αυτή της Μαραθιάς Ηλείας,που ”αρέσει” και μαζεύει πολύ κόσμο κ όμως είναι αφύλακτη ,μη οργανωμένη κ χωρίς ναυαγοσώστες !Το καλοκαίρι φεύγει κ εν όψη της νέας χρονιάς ας δρομολογηθούν κ ας χαρτογραφηθούν όλες εκείνες οι παραλίες που μαζεύουν κόσμο,για να είναι το μπάνιο στιγμές χαράς κ χαμόγελου,κ όχι τόπος θρήνου κ συμφοράς.



