Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μαρίας Καρλάκη για την άγρια κακοποίηση από πρώην σύντροφό της

    Ημερομηνία:

    Σοκαριστικές λεπτομέρειες από την κακοποίηση που υπέστη από πρώην σύντροφό της μοιράστηκε η Μαρία Καρλάκη σε μια συγκλονιστική δημόσια εξομολόγησή της.

    Η τραγουδίστρια ήταν το βράδυ της Τετάρτης ανάμεσα στους καλεσμένους του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» όπου αναφέρθηκε εκ νέου στον έρωτα από το παρελθόν της, ο οποίος σταδιακά εξελίχθηκε σε εφιάλτη που απείλησε ακόμα και τη ζωή της.

    0999 MARIA KARLAKI 1222022

    «Όταν μίλησα πρώτη φορά για την κακοποίησή μου, ο κόσμος δεν ήταν έτοιμος να το ακούσει, διότι είμαστε πατριαρχική κοινωνία… Τώρα θεωρώ ότι ο κόσμος είναι έτοιμος ν’ ακούσει και προσωπικά χάρηκα που μίλησα, το έκανα για να δείξω σε άλλες γυναίκες εκεί έξω ότι υπάρχει λύση» είπε αρχικά η Μαρία Καρλάκη για τη δική της περίπτωση κακοποίησης, συμπληρώνοντας πως έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε.

    karlaki maria 273465389 2131689856972083 1489566127003006455 n

    «Βέβαια ακόμα και τώρα αν μου σηκώσεις το χέρι θα τρομάξω» επισήμανε αμέσως μετά, ενώ αποκάλυψε πως δεν κατήγγειλε ποτέ τον κακοποιητή της, καθώς δεν βρήκε τη δύναμη να το κάνει. «Πέρασε ο καιρός και τον συγχώρεσα μέσα μου. Θέλω να είναι καλά, δεν έχουμε ξαναμιλήσει από τότε, αλλά αν τον δω στον δρόμο θα του μιλήσω» σχολίασε έπειτα, για να συνεχίσει αναφέροντας ανατριχιαστικά στιγμιότυπα από την κοινή τους ζωή.

    maria karlaki

    «Αυτό που θα πω μπορεί να ακουστεί λίγο βαρύ, αλλά όταν εμένα μου πιάνεις το κεφάλι και μου το χτυπάς κάτω, μπορεί να πεθάνω. Αυτοί οι άνθρωποι για εμένα είναι δυνάμει δολοφόνοι… Ο άνθρωπος αυτός με έκανε να πιστεύω ότι δεν είμαι όμορφη, ότι είμαι χοντρή… Όλο αυτό ξεκινάει με την ψυχολογική βία. Σε κάνει να πιστεύεις ότι χωρίς αυτόν δεν μπορείς να ζήσεις. Επαιρνα συνέχεια τηλέφωνο στον Σύλλογο Κακοποιημένων Γυναικών. Μια φορά που ήταν υπερβολικά ευέξαπτος, μπήκα στο μπάνιο και πήρα τηλέφωνο και μου είπαν πώς να το διαχειριστώ. Εκείνη τη μέρα γλίτωσα και δεν μου επιτέθηκε» κατέληξε στη συνέντευξή της η τραγουδίστρια.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Λεωνίδας Μαργαρίτης: Βυζαντινό μουσείο στην πόλη

    Του Λεωνίδα Γ. Μαργαρίτη Επιτ. Δικηγόρου, Προέδρου Εταιρείας Λογοτεχνών Στις...

    Δημήτρης Κόκοτας: «Ο γιατρός του είπε ότι θα επανέλθει, αλλά θέλει τον χρόνο του» δήλωσε η Σάντρα Βουτσά

    Την εκτίμηση του θεράποντος ιατρού που παρακολουθεί τον Δημήτρη Κόκοτα για...

    Πολωνία: Σε συναγερμό μετά τη ρωσική «επίθεση» με drones – Ζητά ενεργοποίηση του άρθρου 4 του ΝΑΤΟ

    Παγκόσμια ανησυχία προκαλούν οι μαζικές παραβιάσεις του εναέριου χώρου...