Η συγκλονιστική ιστορία της Μαρίλης Ευφραιμίδη & η μάχη της με την σκλήρυνση κατά πλάκας

    Ημερομηνία:

    Η Μαρίλη Ευφραιμίδη είναι μία γυναίκα από το χώρο της ομορφιάς, που στην περίοδο της λοχείας έμαθε ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας.

    «Πριν από 12 χρόνια γέννησα τη μικρή μου κόρη. Ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου, γιατί είχα δύο παιδιά, είχα ωραία δουλειά, τον άντρα μου, ζούσα το όνειρο, όμως τη στιγμή που σηκώθηκα από το κρεβάτι νόμιζα ότι το πόδι μου ήταν μουδιασμένο», είπε στην εκπομπή «Ελένη«.

    Η πρώτη διάγνωση έκανε λόγο για σκλήρυνση κατά πλάκας. Το πρώτο συναίσθημα που ένιωσε ήταν η άρνηση.

    «Υπερπροσπαθούσα για όλα. Έπρεπε να αποδείξω ότι δεν με σταματάει τίποτα, ούτε η σκλήρυνση κατά πλάκας».

    Η Μαρίλη Ευφραιμίδη δήλωσε πως η σκλήρυνση κατά πλάκας ήταν ένα μεγάλο πλήγμα για τον εγωισμό και τον ναρκισσιμό της: «Ένιωθα ότι η ζωή είναι μαύρη και διαισθανόμουν ότι σύντομα θα είμαι σε αναπηρικό αμαξίδιο. Όταν εκμυστηρεύτηκα στον περίγυρό μου ότι πάσχω από σκλήρυνση κατά πλάκας, βίωσα αντιδράσεις αποστροφής. Οι άνθρωποι θέλουν την τελειότητα και εγώ ήμουν για εκείνους η ζωντανή απόδειξη ότι η ζωή δεν είναι τέλεια. Οι ανάπηροι δεν υπάρχουν, είναι αόρατοι», δήλωσε.

    Η ίδια πρόσθεσε ότι ένας ειδικός υγείας της είπε ότι δεν φταίει η ασθένεια, αλλά ο τρόπος με τον οποίο τη βιώνει. Η Μαρίλη πλέον νιώθει ότι η ζωή της έχει γίνει πια αληθινή και ευχαριστεί τον Θεό για αυτά που έχει, γιατί ξέρει ότι αύριο δεν θα τα έχει.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φθινόπωρο πληρωμών για τα αναδρομικά – Τέσσερις κατηγορίες συνταξιούχων στην «ουρά»

    Οι συνταξιούχοι αναμένουν τις πληρωμές των αναδρομικών, με τον ΕΦΚΑ να...

    Ιδιοκτήτης επιχείρησης «ξήλωσε» 700 ξαπλώστρες και 300 ομπρέλες – Καταλάμβανε 2.500 τ.μ. δημόσιου χώρου

    Τις αυθαίρετες εγκαταστάσεις που είχε τοποθετήσει στην παραλία της Αφύτου Χαλκιδικής απομάκρυνε...

    Η Ισπανία πνίγεται από τις πλημμύρες, η Βρετανία καίγεται από τη ζέστη – Εικόνες αποκάλυψης σε δημοφιλή θέρετρα

    Σοβαρές πλημμύρες και καταιγίδες συνεχίζουν να πλήττουν δημοφιλείς τουριστικούς...

    Στις εκδηλώσεις για την Κύπρο ο Χαράλαμπος Μπονάνος – ΦΩΤΟ

    Εγραψε ο αναπληρωτής περιφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος: 51 χρόνια μετά...