Η συνταγή της ημέρας. Σπαγγέτι με πικάντικη σάλτσα φράουλας

    Ημερομηνία:

    Μια ιδιαίτερη μακαρονάδα με σάλτσα φράουλας, που θα αγαπήσετε την άνοιξη.

    Διαδικασία

    Βήμα 1

    Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει, ρίχνετε τα σπαγγέτι να βράσουν al dente. Παράλληλα, σε ένα μεγάλο γουόκ ρίχνετε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί.

    Βήμα 2

    Σοτάρετε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο για 2-3 λεπτά μέχρι να γυαλίσει. Προσθέτετε το σκόρδο και μόλις μυρίσει ρίχνετε τις φράουλες.

    Βήμα 3

    Χαμηλώνετε τη φωτιά, πασπαλίζετε με τη ζάχαρη, αλατοπιπερώνετε και ρίχνετε τους κόκκους πιπεριού και μπαχαριού. Αφήνετε να βράσουν ανακατεύοντας συχνά μέχρι να λιώσουν οι φράουλες (περίπου 15 λεπτά).

    Βήμα 4

    Ραντίζετε με το ξίδι και αφήνετε να βράσουν για 1 λεπτό.

    Βήμα 5

    Με μια τσιμπίδα μεταφέρετε τα ζυμαρικά μέσα στη σάλτσα. Ανακατεύετε απαλά και πασπαλίζετε με τον βασιλικό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Σερβίρετε αμέσως.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: “Ντου” της Αστυνομίας σε 3 πανηγύρια – Εγιναν προσαγωγές

    Περίπου 7 άτομα προσήχθησαν τα ξημερώματα της Κυριακής από...

    Αντώνης Χαροκόπος: Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σε γενικό πλαίσιο, υστερεί σε μεγάλο βαθμό στην παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας

    Στην τοποθέτησή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας σε θέμα...

    Βρέθηκε από την πρώτη στιγμή η Κατερίνα Σολωμού

    Βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στα πληγωμένα από τη...

    Βασίλης Μπαράκος: Ο Πατρινός που συγκέντρωσε 19.550 μόρια στις Πανελλήνιες

    Ένας από τους ελάχιστους υποψηφίους των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων...