Η συνταγή της ημέρας. Σπαγγέτι με πικάντικη σάλτσα φράουλας

    Ημερομηνία:

    Μια ιδιαίτερη μακαρονάδα με σάλτσα φράουλας, που θα αγαπήσετε την άνοιξη.

    ICECAP

    Διαδικασία

    Βήμα 1

    Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει, ρίχνετε τα σπαγγέτι να βράσουν al dente. Παράλληλα, σε ένα μεγάλο γουόκ ρίχνετε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί.

    Βήμα 2

    Σοτάρετε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο για 2-3 λεπτά μέχρι να γυαλίσει. Προσθέτετε το σκόρδο και μόλις μυρίσει ρίχνετε τις φράουλες.

    Βήμα 3

    Χαμηλώνετε τη φωτιά, πασπαλίζετε με τη ζάχαρη, αλατοπιπερώνετε και ρίχνετε τους κόκκους πιπεριού και μπαχαριού. Αφήνετε να βράσουν ανακατεύοντας συχνά μέχρι να λιώσουν οι φράουλες (περίπου 15 λεπτά).

    Βήμα 4

    Ραντίζετε με το ξίδι και αφήνετε να βράσουν για 1 λεπτό.

    Βήμα 5

    Με μια τσιμπίδα μεταφέρετε τα ζυμαρικά μέσα στη σάλτσα. Ανακατεύετε απαλά και πασπαλίζετε με τον βασιλικό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Σερβίρετε αμέσως.

     

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νεκρός 43χρονος σε δυστύχημα με μηχανάκι

    Ένας 43χρονος από τη Ρόδο έχασε τη ζωή του στην Αφάντου...

    ΠΑΤΡΑ: Το τρένο χτύπησε το ΙΧ της γιατρού 20 εκατοστά πίσω από την θέση του οδηγού! ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ

    Για μερικά εκατοστά γλίτωσε τη ζωή της η γιατρός...

    Ανακοίνωση Παναχαϊκής με «βέλη» κατά Αντωνίου: «Τον ευχαριστούμε που παραιτήθηκε, έμειναν αυτοί που θέλουν να σωθούμε»

    Αναλυτικά η ανακοίνωση: Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εύχεται Χρόνια Πολλά και...