Η σύντροφος του Μικρούτσικου του έκανε Instagram και το έμαθε στον αέρα!

    Ημερομηνία:

    Super Κατερίνα: Αμέσως μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, έμεινε άφωνος με την αποκάλυψη.

    Η Κατερίνα Καινούργιου, αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής ότι η Έλενα, η σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου, του άνοιξε λογαριασμό στο Instagram.

    Ο παρουσιαστής έμεινε με το στόμα ανοιχτό καθώς δεν γνώριζε τίποτα και οι συνεργάτες του τον τρόλαραν στον αέρα.

    Η σύντροφος του Μικρούτσικου του έκανε Instagram και το έμαθε στον αέρα! «Θα την δείρω στο σπίτι» - 1

    Η σύντροφος του Μικρούτσικου του έκανε Instagram και το έμαθε στον αέρα! «Θα την δείρω στο σπίτι» 

    «Παρόλο που είμαι ο γλυκός άνθρωπος θα την δείρω στο σπίτι! Εγώ τα κάνω τα stories; Ο Χριστός και η Παναγία. Δουλειά δεν είχε ο διάολος χάιδευε τα παιδιά του», είπε αρχικά ο ίδιος.

    Μετά είχε διάφορες απορίες που του έλυσαν οι συνεργάτες του και η Κατερίνα Καινούργιου έδειξε τον λογαριασμό του στην κάμερα.

    ΠΗΓΗ: gossip-tv.gr

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γάλα αρακά: Τι προσφέρει και πώς να το φτιάξεις

    Για όσους απέχουν από τα ζωικά προϊόντα, το γάλα...

    Έπεσαν από το μπαλκόνι κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης

    Πολλά ατυχήματα έχουμε ακούσει να συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της ερωτικής...

    Τα 4 αντικείμενα που πρέπει να κουβαλάς μαζί σου καθημερινά

    Κάποιοι το αποκαλούν τάση, άλλοι τρόπο ζωής ή χόμπι,...

    Η Ρωσίδα καλλονή που θα “στοιχειώσει” τα όνειρα σας!

    Όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές οι Ρωσίδες έχουν από...