Η Τέιλορ Σουίφτ φέρνει εκατομμύρια στα ταμεία της Ρεάλ Μαδρίτης

    Ημερομηνία:

    Το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» είναι ένα από τα πιο όμορφα γήπεδα του κόσμου και δεν φιλοξενεί μόνο ποδοσφαιρικούς αγώνες, αλλά διάφορες εκδηλώσεις, όπως δεξιώσεις και συναυλίες. Πρόσφατα, στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης τραγούδησε η πασίγνωστη τραγουδίστρια, Τέιλορ Σουίφτ κι έγινε χαμός.

    Φυσικά, αυτού του είδους οι εκδηλώσεις δημιουργούν οικονομικό όφελος για τη Ρεάλ Μαδρίτης και έτσι έγινε και στην περίπτωση της συναυλίας της Τέιλορ Σουίφτ, η οποία έφερε 9 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του ισπανικού συλλόγου.

    O διοικητικός ηγέτης της «Βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ, είχε συμφωνήσει με τους ανθρώπους που οργάνωσαν τη συναυλία ότι το 70% των εσόδων θα μπει στα ταμεία του συλλόγου. Τα έσοδα «άγγιζαν» τα 13 εκατομμύρια ευρώ, οπότε το ποσό των 9 εκατ. ευρώ ήτα αυτό που μπήκε στα ταμεία των Μαδριλένων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τσιριβέγια για το Παναθηναϊκός – Ρέιντζερς: «Τα δώσαμε όλα, αλλά δεν τα καταφέραμε»

    Ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε από τη Ρέιντζερς στα προκριματικά του Champions League,...

    ΗΠΑ: Αστραπή διένυσε απόσταση 829 χιλιομέτρων – Η μεγαλύτερη που έχει καταγραφεί ποτέ

    Μια αστραπή – ρεκόρ κατέγραψε ο Παγκόσμιος Μετεωρολογικός Οργανισμός (ΠΜΟ) –...

    Φρίκη στην Ιταλία: Σκότωσαν, διαμέλισαν και έθαψαν σε ασβέστη 35χρονο – Συνελήφθησαν η σύντροφος και η μητέρα του

    Μία φρικιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Ούντινε...